Lordag, en dag i matens tecken

Igar var dag 2 in paradise. Vaknade rather early due to jet lag, tidskillnaden ar tre timmar sa det messed up our system a bit. Akte till ett stalle called lanikai (lan i kaj) juice, dar jag at/drack en koko-berry bowl. Vad ar nu det kan man fraga sig. Jo det ska jag fa be att tala om, det ar namligen sa att det ar en smoothie med diverse bar och kokos. Istallet for att dricka den dock, serveras den i en skal toppad med granola, skivad banan och riven kokos. YUUU-UUUM.

Tog vart pick och pack och at frukosten pa stranden, dar vi sedan lag som strandade valar i nagon timme, tills vi blev hungriga igen... haha. Akte och hamtade Kelly, akte till Fatboy's dar vi at plate lunch. Plate lunch ar kanske ett okant koncept for de flesta av er, i know it was for me. Plate lunch ar basically 2 scoops of rice, 1 scoop of macaronisallad, your choice of meat (shrimp, chiken, ribs etc).

Atergick till var strandade val session, i nagon timme innan det var dags att aka vidare. Vi akte till Safeway och kopte MATVAROR, sa att vi kan gora lunch och sa istallet for att kopa, nice nice. Gjorde oss i ordning for kvallen, som visade sig vara definitionen av awkward pretty much. MEN innan festen akte vi till Yogurt Mama vilket, bascially ar den BASTA uppfinningen/stallet/mat/idk EVAH. Frozen yogurt i god knows how many smaker. Allt fran gront te, jordnotssmor, kaksmet, till mer traditionella som plain, vanilj och choklad. Man tar en bagare, fyller den med alla smaker man ivll ha, lagger pa toppings, typ kakdeg, chokladbitar, notter, farsk frukt, chocolate bars, peanut butter cups, allt du kan tanka dig! yuuuuu-uuuum (for typ tredje gangen idag, men anda)

Fodelsedagsfest var inte sa mycket fest as middag, killen som jag inte kanner, och audret barely kanner, hans foraldrar slakt och narmsta vanner var dar, vi passade inte riiiktigt in, men det ar over nu och jag kommer aldrig traffa de igen.... Var sjukt god mat dar dock, de chokladdoppade jordgubbarna var typ den basta delen av kvallen. Forrutom nar vi gick darifran, det var pretty sweet too. Traffade dock nagra sweet girls, brittany, yvonne och ofc kelly som jag traffa i fredags med. Gick hem till kellys van meredith som visade sig vara suuupernice. Folket dar var inte lika stela som de andra, sa vi chilla dar och spelade lite biljard. Sa summasumarum var det en trevlig kvall men slightly awk.

Bilder kommmer eventuellt inom en snar framtid, med jag kan ingenting lova.

Aloha


Kommentarer
Postat av: bjär

serri mich, byt till engelska helt och hållet eller skit i att skriva, för det där vill jag aldrig läsa igen!! ;)

2010-04-11 @ 22:37:01
Postat av: PappaP

Jajaja.... och vi blir inte alls sugna men vi tycker det är bra att Ni har kul!

Photo´s - not maybe ... but mandatory!!



Love

PappaP

2010-04-12 @ 08:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0