Imunsystem status: crashing

Det är ett tag sen jag skrev nu och hade velat kunna säga att jag är ledsen för det, men det är jag egentligen inte så det hade varit att ljuga. Jag har i en veckas tid tänkt, jag skriver imorogn men det har inte blivit av. Sen dess har ett antal saker hänt, worknight med yearbook, where the wild things are på bio, överaskningsfest för Monet, pumpkin carving med Christina och x antal nya assigments i govt, blir så trött asså. 

Dessutom har jag blivit sjuk igen, precis när jag började känna mig som en människa igen. Antar att det är alla nya bakterier och sånt men it's getting OLD. Sen att man känner ångest för att ta en dags ledigt gör inte saken bättre. I can barely stay on top of it when I'm acctually there, not being there, det går bara inte. Missar man en dag är allting som man missade due den dagen man kommer tillbaka och det sjuka är att man ju har läxor i allt, varje dag! ++++++ allt som man gör på lektionerna, jag pallar inte. Hade såå behövt höstlov just nu. Detta resulterar därför i att folk går till skolan när de är sjuka för de inte vill behöva ta igen = de smittar andra, typ svenskar med dåligt imunsystem, yay. Det slutar med att fler blir sjuka och istället för att ta en dags ledigt sjuknar de in och de är borta i en hel vecka. Hade pressen inte varit så stor hade folk kanske tagit den där dagen ledigt och inte smittat folk... Så frågan är nu ska jag ta imorgon off eller ska jag smitta andra? Idag har jag sovit så mycket, vaknade för sent, sov during 6th, när jag kom hem från skolan vid 4 somnade jag, vaknade vid 9 åt och nu sitter jag här, tycker synd om mig själv för att jag måste göra mina läxor...

Listan på folk jag umgås med kommer, inte idag dock. Men jag slänger in två bilder från i söndags samt en liten video från igår...Min pumpa, ser ni de tre fladdermössen? haha (ändå rätt stolt, har typ aldrig gjort pumpafigurer innan)
Sausalito at night
Joey, i ett mer eller mindre lyckat försök att prata svenska :)

Onsdag

Nar man tanker pa det ar det helt sjukt hur fort tiden gar. Idag ar det onsdag och halva skolveckan ar klar. Det var ju precis helg? Hade iallafall prov i govt igen men till skillnad fran forr gangen sa fattade jag fragorna, forra provet kunde jag svaren pa allt men fattade inte fragorna. Vet inte om min engelska blivit battre eller om fragorna var lattare,kanske bade och?
Anyway efter provet snackad jag lite ned Mr. Denardo och berattade artigt att jag inte bryr mg om den klassen.. Att det ar svart att hitta motivation, han fattade precis sa han.
I helgen ska jag nog till Friction, vilket ar typ som bahnhof I guess... Annaes ska jag pa sondagen gora sanna pumpalyktor ni vet med Christina, den svenska damen och heenes barnbarn det blir nog kul.
Just nu sitter jag i en soffa med en 7 kg baby liggandes pa mig. Mike och Gretchen ar pa yoga sa jag passar ruby for forsta gangen helt sjalv. Har varit barnvakt innan men inte for en tva manaders baby. Det kanns okej faktiskt, hon sover och det ar tyst, jag kan hora syrsorna. Skriver forresten med en hand om jag inte sa det.. Hoppas det har haller i sig, att hon inte vaknar forran de kommer hem, det hade vatt gott, keep 'em crossed y'all..

3,5 day weekend

Bara för att sammanfatta lite kort.

Fredagen spenderade jag som sagt på en röntgenmottagning. Efter det hade jag bara foto, yearbook och TA kvar så räknar det som en halv dag, det var GÖTT. Bjöd Juliana på lunch på Wendy's det var nice. 
Efter skolan var jag med Monet, snackade om allt och sen på kvällen åkte vi in med några andra till SF och sjöng karoke. Stället såg hella sketch ut från utsidan men vi gick in för det ändå. Man fick ett eget rum med en karaokemaskin, fancy discokula i taket och en fjärrkontroll med japanska tecken på (väldigt lätt att förstå var man skulle trycka) Sjöng allt möjligt, från candy shop till oops I did it again, Ryan enda killen uppskattade verkligen våra tjejiga låtar... verkligen... haha

Lördagen började hos Sami, vi vaknade vid 10 och hennes mamma lagade pannkakor och bacon till oss, det var gott. Sen åkte jag hem och packade, tillbaka till Larkspur för Homecoming game, football. Slutade 35-27 till REDWOOD, yaay. I halvlek kröntes homecoming king and queen. Min vän Tally blev homecoming queen, tycker verkligen hon förtjänade det. Kung blev en kille som heter Arthur, King Arthur, nice!
Efter matchen åkte vi och hämtade thaimat som vi åt hos Lisa, fixade inför dansen och sånt. Dansen var faktiskt sjukt mycket bättre än den första, kände mer folk och tjejerna hade faktiskt KLÄDER på sig, tänka sig?

Söndagen började hos Lisa, men Ju kom och hämtade mig tidigt så det räknas knappt. Kom hem och en skypedejt senare åkte vi hem till Gretchen. Mike's pappa var på besök från Florida för att träffa sitt barnbarn men även för att fira sin födelsedag. Vi åt och fick tårta, yaay. Key lime pie är dock inte min favorit. Inte jelly beans heller. De är lite som de i harry potter magic beans in every flavour eller vad de kallas. Jag är inte ett big fan för chansen att man får än äcklig är större än att man fkatiskt får någon man gillar.

Månadagen, idag var jag också ledig. Det var staff development day (1 av 10 detta läsåret, alla är placerade på måndagar NICE). Det var tänkt att jag skulle åka och shoppa med Celia och Lisa men när jag vaknade och det regnade ute kännde jag bara HEEEEEEEEEELL NOOOOO. Jag åt och gick och la mig igen. Vaknade vid halv elva gjorde en kopp te och lyssnade på regnet. Några timmar av skype senare insåg jag att jag borde göra mina läxor men som vanligt gjorde jag inte dem och därför är jag ganska stressad nu. SÅÅÅÅ nu ska jag göra dem lite snabbt (gör dem på svneska så de tror att jag gjort dem, och får ändå credit, även fast det jag skriver på svenska inte har något med saken att göra, me likey haha) sen ska jag sova, eller jag ska sova nu.. jag är för trött.

Har även bestämt mig att det blir för mycket att göra projektarbetet här, tar det när jag kommer hem istället. =)


Röntgen

I fredags röntgades jag. Som jag berättat fick jag en sjukt bra deal och allting var bra. Här är mitt lårben 3 månader efter det hände. Lägger även till brottet när det var brutet och hur det såg ut precis efter operationen så att ni kan jämföra..


   

3månader efter, oktober 09


 

Dagen efter operation, juni 09Dagen med stort D. Juni 09 (samma dag som MJ dog)


Insåg precis att det hade varit mer logiskt att ha dem i kronologisk ordning, men vet ni en sak? jag bryr mig inte och eftersom detta är min blogg så tänker jag göra som jag vill och vad jag vill är inte att ändra så det är något ni får leva med haha.. (Hälften av er la säkert inte ens märke till ordningen..)


Berg&dahlbana, the story of my life

Ojojoj vilket uppswing jämfört med igår. (notice referensen till nöjesfält) Idag har varit en underbar dag. Government i en och en halvtimme, kanske inte så great men resten!  Åt lunch med Sami och Kaela, sen gick vi till yearbook. Där fick jag veta att jag kommer ta bilder från dansen, vilket innebar att jag fick en gratisbiljett. Spara 20 dollar där, nice. Sen blev jag dismissed från skolan för vi skulle åka och kolla på en musikal med joey's föräldrar. Vi såg wicked, vilket för er som inte vet vad det är, är en försaga(?) till the wizard of Oz. Man följer the wicked witch of the east, hur hon och Glinda, den goda häxan, gick i skola tillsammans och faktiskt var vänner. Musikalen var awesome, grymma dansare, grymma sångerskor (inte ofta det är duetter mellan två kvinnor, det var kul) waah. Jag älskar musikaler av någon anledning, blir så glad. Kanske ska satsa på det, fast utan sången, finns det? he he he.

Nu sitter jag här och det enda jag har i läxa till imorogon är mitt brev angående att USA ska byta till meter systemet, som jag ska skicka till congresswoman woolsey! och sen så ska jag även skriva min projektarbetsplan.. Tror jag... vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon är det rally igen, the home coming rally och sen kanske jag och Sami ska gå till skolans teater och kolla på vår vän Eriks pjäs. we'll see, we'll see...

Fick även en rolig överraskning när jag loggade in på fb, en helt random film från Monet. För er som inte är vän med mig på fejjan, fejjanklipp går inte att lägga in här. Sorry!

PAPPA MAILA OM TELEFON!!!

Having one of those days

Do you ever feel lost, like no one understands you and you don't have the strength to talk to anyone who puts a smile on your face. Having one of those days where everything is wrong, the inspiration's gone, you feel like the world's against you and you reach a point were you think it's more than you can take. you're thinking maybe you should just turn and walk away.

Idag ser jag inte meningen med någonting. Varför är jag här, varför ska jag gå ut gymnasiet när jag kommer hem. Ingen här tycker om mig (inte helt sant men ändå, känns som det), skolan är bajs, varför varför varför? Varför lämnade jag min familj för detta? Just nu känns det som att detta är något jag ska stå ut med i 8 månader till rather than något som jag upplever och njuter av. 
Lämnade in en feteuppsats igår i govt och guess what idag fick jag en ny, också i government som är due fredag... Jag hatar government så mycket, det är min värsta klass och jag bara önskar att denna terminen vore över. Jag vill droppa matten också, inte för att det är svårt (vi gör typ matte a/b) men allt jag någonsin lärt mig förvränger hon på något konstigt sätt så att jag inte ens kan göra phytagoras sats. Hon är sämst ever och jag får panik. Efter jul droppar jag matten, that's for sure, den ger mig ingenting.

Kommmer  skriiva heeelt cpnuföör deet finnnss follk somm överrsätterr miin bloggg meed typ överrsättare på näätett. Kännss somm att deet ärr liite spännninggar melllan migg och en av de tysska utbyttesstudenterna. Hoon och jaag haarr typ hhamnnatt i sammma umgäängesskretss, och käänns tyyp somm attt hoonn görr alllt förr att vaara meed demm ochh gor alllt for att jaag intee skaa varra meedd. Honn harr framtillss nu innte hafft vannerr, såå gor allt fööor att varraa med demm, hella tiddenn! STÖÖÖÖÖORIGT

Nu ska jag börja plugga... Lär väl vara klar vid midnatt.. Wuuuu huuuu...

PJ's, P&J och massor av regn

Igar var pjamas dag och till min stora forvaning hade typ halften av kidsen faktiskt pjamas. Roligast var nog en kille som hade en hellokittypjamas som var liiite for tajt, akwardly tight haha. Alla ater P&J har som jag nog har berattat men en sak som ni kanske inte har hort om ar P&H, peanutbutter & honey. Testade det igar och det var faktiskt nice, salt, sott, en bra kombo.

Nu har det forresten borjat regna har och det ar inte lite. Helt sjuuukt, har redan blivit oversvamning. Bra dranering(?) svar: nej.

Look in my eyes, what do you see?

Idag har inte varit en bra dag. Jag har varit sjukt frustrerad irriterad och varit tvugen att skriva ett fetearbete. Hela dagen har jag känt mig obekväm i min egen kropp och något litet som att axelbandet på bhn trillar ner kan vara droppen som gör att jag får ett utbrott, helloooo PMS, tror alla tjejer (och killar som upplevt andra sidan) vet vad jag menar men jag vet inte, kanske är det bara jag. 
Förrutom att jag har varit allmänt sur och tjurig har jag som sagt även varit tvugen att skriva resten av mitt govt arbete och det var så svårt, det svåraste jag gjort i mitt liv typ, KUUUUUUL. Svar nej. Att läsa ett Supreme Court case som är typ 13 sidor om man skriver ut det, typsnitt 7, med svåra juridiska termer på ett annat språk för att sen sammanfatta med egna ord, är helt enkelt inte min grej. Även när jag efter mycket om och men förstod texten, skulle jag försöka börja skriva men det gick inte. Även fast jag förstod så kunde jag inte hitta nya ord för det, sjukt frustrerande. Har suttit här nu typ hela dagen känns det som så för några timmar sen var jag tvugen att ta panodil för min svanskota, buuu.

Höjdpunkten på  min dag var när jag pratade med min familj på skype imorse och hade även en liten höjdpunkt nyss när jag hittade denna videon på youtube, sååååå söt!! Vill bara krama honom! Att jag gillar den låten hjälper också...Imorgon börjar Homecoming week. Det är tema varje dag, imorgon är det pjamas tema vilket jag ser fram emot, gillar gå runt i slappekläder! Kommer bli mycket blider från veckan hoppas jag, hoppas även på att vara yearbook representant på dansen, annars är det inte säkert att jag ska gå...

Tre helt random saker

1. Tracey, Juliana&Joey's vän är läkare och hon hittade en jättebra deal för min röntgen, $43.20. VAD SÄGS OM DET! Blir nog att jag röntgas någon gång i veckan. Tyvärr är det långt borta så måste missa skolan en dag men det är det värt. Annars hade det ju kostat typ 540 dollar mer!

2. Jag har nog bestämt mig för att inte göra mitt projektarbete nu, att vänta tills jag kommer hem, och ta vara på denna upplevelsen och inte behöva stressa (mer än vad jag redan gör)..  vad tror ni om det?

3. Jag tycker det är jättejobbigt att alla säger att de älskar mig här, de säger det minst en gång om dagen. Och jag älskar inte dem... Att säga att man älskar någon är en big deal, jag älskar mina vänner (och min familj ofc) hemma men det är knappt att jag sagt det, sa det precis innan jag åkte för första gången till vissa... Känns som att amerikanarna använder det så mycket att det inte ens betyder något. Jobbigt när man faktiskt älskar någon på riktigt, vad ska man säga då liksom?


Needle and.... HAY!!! .... a thread?!

Har precis kommit hem från Amelias hus. Amelia är en tjej som jag bara träffar när jag är med Monet. Vi var typ 10 pers, including monet och sami och vi spelade en amerikansk version av "Med andra ord". Precis som med den svenska versionen blev alla helt tävlingsinriktade och det slutade med att alla satt och skrek, I had a blast! På vägen hem fick vi också oss ett skrik. Först flyger en ren över vägen precis framför bilen, hyfsat läskigt. Sen typ 3 minuter senare är där en tvättbjörn mitt på vägen, som försöker ta hand om sin döda tvättbjörnskompis. Han kollade upp, rakt in i våra ögon och alla insåg att vi kommer köra över den så alla började skrika och sen disskutedrade vi resten av vägen om vi faktiskt dödade den eller inte. Har jag förresten berättat att jag skulle lära juliana säga tvättbjörn, hon sa fel och sa svettbjörn istället, antar att säga tvätt är svårt, det var kul iaf. 

Igår var jag med Mariah hela kvällen och sov även där. Känns jätteskönt att mina värdföräldrar är så lugna och litar på mig. Jag ringer bara säger vad jag gör, vem jag är med och vilka mina planer är. Lisa, den tyska utbytesstudenten får inte göra någonting! Hennes värdmamma bestämmer allt! Hon skulle till en kompis som bor upp i berget (inte öde utan ett faktiskt bostadsområde) men det fick hon inte för det var "dark and windy"... Jag hade fått panik. 

Tänkte göra en lista på folket jag umgås med men jag vet inte vad ni vill veta, så skriv det. Jag orkar inte tänka nu för jag är trött och ska sova. Har ett sjukt stort arbete som jag ska göra imorogn så måste vara pigg för det! 
godnatt/godmorgon för er 

over n' out

minimum day & ingen vattenpolo

Igår var senior college application night vilket gjorde att vi hade minimum day. Vi slutade 12.45 och vattenpolon börjar 15.30 så jag bestämde mig för att inte gå. Sitta på skolan och inte göra något i några timmar hade jag ingen lust med. Istället åkte jag och Lisa hem till mig. Vi gick från bussen och på vägen hittade vi ett starbucks. Tydligen finns det ett starbucks typ mindre än 1 km från mitt hus.. Happ, där ser man. Rätt konstigt att jag itne vatt där innan och att jag inte ens sett det...

 
Jag                                                Gangster-Lisa

När Joey fyllde år skickade susy, hans mamma, heliumballonger till honom. Dessa har bara hängt i taket sen dess och idag fick Juliana nog så hon föreslog att jag och lisa skulle ta dem. Det gjorde vi så gärna, här är ett av resultaten.Mamma och pappa (och alla andra sjukgymnaster/ergonomer) jag ber om ursäkt för min hållning i detta klippet!


I Always Feel Like Somebody's Watchin' Me

De senaste dagarna har tre av mina saker försvunnit spårlöst. Två av dem är återfunna och i säkert förvar men mitt fina penskrin med pingvinlinjalen är borta. Upsetting, i know. En av sakerna som var borta var min svenska telefon. Jag använder inte den och sim-kortet är inaktiverat så kan inte ringa eller så men den är min väckarklocka. Igår vaknade jag 10 min innan vi skulle åka, idag 30 min innan. Jag behöver tid på morgonen annars är jag ingen trevlig person haha. Igår var jag så trött när vi åkte till skolan att jag itne ens kom ihåg vilken bil vi kört. När vi skulle köra hem hittade jag itne bilen som jag trodde vi åkt i, snopet.
Snopet, lyssna på det ordet. snooopet. snoPETTT. säg det många gånger och det låter skumt. Många svenska ord gör det har jag märkt nu när jag lär alla amerikanare svenska. alla och alla, det är faktiskt inte så många som vill, även om man skulle kunna tro det, jag trodde det.

Dagens bästa går till....................... BJÄÄÄÄÄÄR. Hon hade skickat ett brev till mig, jättegulligt. Kanske till och med svarar på det någon gång haha. Började flabba några gånger. Det är konstigt, hur bläck på en bit papper kan få en att känna sig. Jag tänker ofta på det när jag ser en bok. okej, det var enough flumm for today...

Just nu tittar jag på grey's online. Internet är verkligen amazing. Trots att min familj inte har tv så kan jag följa mina tv-serier online, yaaay. De enda jag följer är dock grey's och en relativt ny serie called True Blood. Gillar faktiskt den, handlar om vampyrer, you should look into it.

Som ni kanske kommer ihåg skrev jag om bränna i september, den försvann. Nu är det oktober och detta hände mig på vattenpolon.Tjejerna här är förresten helt sjuka när det gäller kläder. Förra veckan hade typ alla linne och shorts som de visa halva röven i. Nu har det blivit "kallt" så det är bäst att klä på sig. Tjejerna tar därför på sig jeans, tjocka tröjor, uggs och dunvästar!!!

Gjorde faktsikt delar av min government assignment idag. DUKTIGT I knooow. Nu ska jag ladda baterierna för en intensiv morgondag. Går i skolan till 12 45 sen är det kvalletid med tyskarna!


Jag saknar dig, Felicia!

Att min syster tror att jag inte saknar henne är inte okej. SJÄLVKLART saknar jag dig! Du är min enda syster och även om irriterar mig ibland så älskar jag dig. Fram tills jag åkte hade jag itne varit borta från dig längre än 3 veckor, nu har jag inte sett dig på snart 3 MÅNADER.... Du är underbar, glöm aldrig det! "mindre än tre"

På tal om syskon så har jag ju syskon nu med, två tvillingsystrar och en bror. Och booooy var det dramatik här ikväll. Sophia skulle ta hand om kycklingarna och hönorna ikväll så hon går ut för att göra det. Fem sekunder senare hör man ett skrik och hon kommer tillbaka storgråtande. Hon berättar att en höna, Dolly var död. Joe går ut och kollar och mycket riktigt, må Dolly vila i frid. Efter det storgråter tjejerna i ungefär en timme, de begraver Dolly och dekorerar hennes grav, sorgligt men sant.

På tal om sorgliga saker, (detta är inte alls som döden men ändå) jag har ett sjuuukt stort government arbete som ska vara inne nästa vecka, ångest? JA. Government är lätt min svåraste klass, folket här klagar för att de tycker det är svårt och inte fattar, jag har inte ens grunderna (yay).. Vi har även ett annat pågående projekt i Government men det kommer bli svårt för mig att göra så jag gick och pratade med DeNardo och förklarade detta. Jag erbjöd att jag kudne göra en presentation om Sveriges regering och han blev jätteglad, tyckte det var en jättebra idé, så det känns gött. Den ska vara ca 7 min lång , så blir inte direkt något kompilcerat, me like, me like.

Nu ska jag starta med government arbetet det ska vara minst 6 sidor långt. Så nu ska jag sätta mig in i fallet Cox Broadcasting v. Cohn. Wish me luck..


Lovefest

Igår var lovefest och dagen hade sina höjdpunkter men även sina frustrerande ögonblick.
Lovefest har inget med homosexuella att göra, vilket jag trodde. Power to the peaceful för några veckor sen var en reggaefestival, vet inte om jag skrev det, lovefest mer typ techno. De hade stängt av en del av Market street i SF och det var där det hölls. Massa olika scener, musik från alla håll, försäljning av allt från tåringar till grillade majskolvar och personer i de mest bissarra kostmerna man kan tänka sig är bara några av sakerna jag såg. Den mest sjuka kostymen var nog en kille som hade lindat in sig i kondomer... eller de som inte hade något alls på sig, det var också ganska sjukt. 

Jag gick med Mariah men hade även pratat Monet, Sami och andra om att gå... Mariahs pojkväns kompis skulle hämta oss vid 1 trodde jag och de andra skulle ta färjan vid 11 så tänkte vi kunde träffas där... Klockan blev ett. Klockan blev två. Klockan blir halvtre, då kommer de. Därifrån till att faktiskt vara på festivalen tar också tid så tänkte det skulle ta en timme. Det tar en och en halv innan vi hittat parkering och vid detta laget är jag sjukt frustrerad för festivalen skulle sluta klockan 5 trodde jag. När vi kommer fram till kön känner jag mig måttligt sugen att betala 10 dollar för att komma in. Precis när jag tänker att dagen inte kan bli värre kommer en crew-member från festivalen fram till mig och ger mig två armband, inträdesarmband och säger come find me by the drink tent.. Det var höjdpunkten på hela min dag! Inte för att 10 dollar är mycket för en festival, men 45 min... LÖNT? Det visade sig sen att det inte alls slutade klockan fem som jag trodde, när vi gick därifrån vid 8 var festivalen fortfarande i full gång, men det var så sjukt kallt så vi bestämde oss för att åka och äta. På vägen tillbaka till bilen var det typ storm och saker blåste på mina ben och det gjorde ONT, ni vet som när man är på väg till stranden och sanden blåser på en? typ så fast löv eller något istället för sandkorn. 
Vi åkte tillbaka till Marin och sen var det dags för ytterliggare frustration. Mariah får inte köra mig för hon har inte haft sitt körkort i ett år än och jag behövde skjuts hem för hon skulle köra till sin pappa. Jag ringer Joey, ingen svarar, jag ringer hem, ingen svarar. Juliana tror inte på mobiltelefoner så hennes var det inte ens lönt att ringa. Slutar med att jag lämnar medelanden och att jag kollar upp busstider. Går bussar till centrala San Rafael, men inte vidare efter det. Slutade med att Mariah ber sin syster att skjutsa mig, om jag kände mig krävande och beroende av andra... KUL. Det är det jag gillar MINST med att vara här. Jag är så van att vara självständig och så, här är jag helt beroende av andra och vad de gör. Joey och dem gillar inte att köra heller så de förväntar sig att jag fixar skjuts, så känns det iaf och det suger!

Vad det gäller bilder, följ den osynliga länken här under. Markerar ni raden under här, ser ni länken.
http://www.facebook.com/album.php?aid=117127&id=603072680&l=e33a197df1

På tal om bilder, här är den andra bilden som jag hade till the photo assignment, let there be light. Alla väljer sin favoritbild och båda mina blev valda! Denna är jag riktigt nöjd med. Sjukt cool tycker jag, good job me! - aw, thanks!

 

Idag insåg jag även att jag är okej. Jag saknar er men jag känner också att jag inte gör det på något konstigt sätt. Känns som att jag har accepterat the fact att jag är här, och inte kommer träffa er på ett tag.. Det känns bra.


I love me

Att vara borta fran allt man ar van vid far en verkligen att tanka. Jag forsoker ta alla chanser att uppleva nya saker och aven om inte allt ar roligt sa tror jag det ar utvecklande. Att vara i en stad dar man inte kanner nagon, lar man kanna sig sjalv. I have come to realise att jag alskar mig sjalv och att jag ar amazing! Man lar sig aven att veta vad man gillar och vad man vill vara omgiven av, sa kanner jag det iaf. Dagens outside the box saker var
1. Jag gick till ett judiskt tempel sa som kristna gar till kyrkan pa sondagar.
2. Jag gick till en club. The friendship club.
Det ar en klubb dar man umgas och lar kanna elever som ar utvecklingsstorda. Hemma hade jag nog aldrig gjort nagot sant, jag hade hallt mig till vad jag var van vid, men har kanns det naturligt. Fick pusha mig sjalv att ga men jag gjorde det och kommer nog fortsatta ga dit.
Allie ar ansvarig for klubben och hennes bror var med idag. En av eleverna i klassen har asbergers eller nagot tror jag sa hon bara mitt i allt, JEFF IS SO HOOOOOOOOT. Hennes assistent sa da berattade du for Jeff hur snygg han var. Sa hon bara YEAAAAAH JEFF YOU ARE SO HANDSOME.  Han, liten sophmore som han ar, tyckte situationen var obekvam och jobbig. Jag tyckte bara att det var roligt haha.
Nu ska jag sova, ladda for LOVEFEST imorgon, yaaaay!

Mushy Mud

Roligaste händelsen idag var lätt när Lisa skulle förklara att en kille hade sagt att the strawberrys were mushy istället för "mud". Hon menade att mosiga hette "mud" och att han sa mushy. Hon förklarade att det roliga var att mushy på tyska (inte säker på stavningen) betyder "the female penis". Efter att ha skrattat ett tag förklarade vi lugnt att mushy faktiskt betyder mosig och att mud som hon trodde mosig hette betyder lera.
Hon ville även invent me to her house in germany after this year. I'd like that. Skulle inte ni vilja bli upfunna av någon? Att tyskarna inte kan alla ord på engelska har både sina för och nackdelar, detta, var en av fördelarna.

Vi åkte hem till Lisa's efter skolan och gjorde brownies. Det var gott, jag blev mätt. Fick även kött där!!! Gillar hennes värdföräldrar de är trevliga och de har en söt liten dotter på 9 jordsnurr, Shanon. Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad mina planer är. Mina planer för lördagen är dock klara. FESTIVAL I SF WUUUHUUU, I am soo phsyched! Har sett förra årets bilder från denna festival och det verkar lite som att det är som pridefestivalen i Stockholm, med alla färger och nakna människor. Vet inte om det har något med homosexualitet att göra, skulle dock inte bli förvånad, det är ju trots allt San Francisco.

Vind&kyla, sol&varme

Believe it or not men hosten ar faktiskt har, eller igar var den. Det var kyligt och blasigt och for forsta gangen fros jag nastan pa dagen. Pa kvallen nar jag kom hem var det kallt i mitt rum!!
Nar jag satt och jobbade med min parent page i yearbook, laste jag mina mail. Juliana skickade ett mail om att Joeys brors klasskamrats fru (langsokt I knooow) som tydligen bodde i omradet och ar svensk, hade ringt och ville traffa mig. Jag ringde upp henne och det visa sig att pa tisdagar traffas den svenska skolan i San Rafael. Pa schemat for dagen for de mindre barnen stod laran om arstider, passa ju bra nar det borjade bli host har! Kandes skont att prata svenska men oj sa konstigt. Alla vuxna dar snackade svenska, alla fatta vad jag sa, haha. Hade aven the thing of the day igar, nar man anda ar har far man ju se till att pusha sig sjalv och step out of your comfort zone. Igar innebar detta ha fetaglasogon hela dagen. Fick manga komplimanger for dem och annat som vanligt haha. Far typ komplinger varje dag, fina orhangen, love your dress, your english is so good, where's your accent, fin du ar idag och dylikt (dylikt haha). Igar var en bra dag.

Idag var det aterigen tillbaka till solen och aven varmen. Jag hade langarmat, jeans och en sjal, inte riktigt ratt outfit! Satt och kollade pa Sophies tennismatch med Lisa, sjukt varmt det var. Tennisspelarna hade varsta buffen, blev sa sugen.. Jag iinsag aven att detta var en av de forsta tennismatcherna jag sett i mitt liv och aven att jag inte har en aning om hur tennis gar till haha. Nu sitter jag har halv 9 och bara langtar tills jag ar klar med detta inlagg for da ska jag namligen sova for imorogn maste jag vara fit for fight, sa ska jag Celia och Lisa baka brownies! yay.

Roligast idag var en i vattenpololaget, hon berattade om en kille i sitt simlag (typ klubb).
Pa en tavling sa han till sin tranare
- yoo, I've got to drop a bomb (bajsa)
Olyckligt nog sa overhorde en foralder detta och ringde till polisen, sa efter tavlingen stod polisen dar och arresterade honom. Han fick folja med till stationen och sant men ar nu frislappt, han ar dock avstangd fran sim-ligan resten av sasongen. Skrattretande? I would say so, yeah.

RSS 2.0