Wasting Time? (B)zZz (b)zZz ZzZz

Assa shit ni fattar inte hur meningslost mitt liv ar... Detta ar en vanlig skoldag for mig:

Science Fiction
, sitter och gor ingenting for det ar ointressant och orelevant i mitt liv for sci fi ar inte en genre jag gillar, alls.
Computer graphics, sitter framfor datorn och kollar min mail, blogg, andras bloggar och sen leker jag med Photoshop eller Flash (ett animeringsprogram)
Economics, den enda klassen dar jag faktiskt lar mig nagot, men blir oftast trott och tar en liten tupplur pa ca 15 - 20 min.
Photo, gar dit, har skonsnack med Susi, printar i the darkroom (inte ofta jag ar sa produktiv dock), eller fortsatter leka i PS eller lightroom.
LUNCH

Yearbook
, brukade vara en produktiv tid for mig men inte langre. Boken ar fardig och vi har ingenting kvar att gora, saaa jag kollar min mail igen, leker lite till i PS eller kollar youtube klipp..
TA (teacher's assistant) forlangning pa yearbook

Och sen ar skoldagen tekniskt satt over, MEN eftersom jag har simning 3.30 varje dag och inte kan aka hem imellan sa blir 7th period ytterliggare en forlangning pa 5th and 6th...

Behover inspiration/motivation, tar garna emot forslag pa vad jag kan gora i PS eller nagot....

Nagot som jag glomt att beratta om men som var ganska kul var lordags och sondags. I lordags hangde jag med min van sara och vi akte till en bbq, det var nice traffade lite folk dar som jag aldrig traffat. I sondags kom jag hem fran Saras och sen gick jag med resten av familjen till var granne, Dorell. Hennes pappa har bin, cooooolt va? Satte pa oss sanna drakter och allt. Har lite bilder fran det och har ar en, pa bidrottningen och hennes flock (?), drottningen ar biet till hoger med en fet bla prick.coooooolt va


siflghisfkjngzdfgl

Pallar inte detta assa. Jag stormig sa sjuuuuuuktmycket pa maniskor sominte gorvad desager deskagora. Typ igar, skulletraffa envanmen nejdetblev intesa, sa jagpratade medenannan vansom barajamen sjalvklartkan vihangaikvall, jag ringerdigsenare. Jagvar pa endans paskolan som vi annordnade for de forstandshandikappade, pa Redwood, I larkspur. Narvivar klararingde jaghennefor honbor i larkspur, sahonbara menjagkan intetraffafolkforran senaresa akhemochsen kommerjagoch hamtardig senare. Jajagott tanktejag, men vadtrornihander? Narjagringer hennesenare sagerhon ohhar dufortfarande i larkspur? ....Ehm nej? Ohhvadsynd forjagkan intekommaoch hamtadigdar dubor, savi farses enannandag, hejda. jagbara ehhhhvafan liksom, sajag erbjodmig att tabussen tillhenne och alltsant avenom detar sjuktomstandigt, men honbara ohhnejdet arredan sentsavi akernu, vihors. Sa darsatt jagensam enfredagkvall uttrakad, utanskjuts och langtadehem valdigtvaldigt  mycket, och detvarsta ar eftersomalla arsa opalitligahar, kommerdet att blisamma sakikvalligen, underbart.

Show me your leg!

Lite svengelska som vanligt. Titeln ar inspirerad av min kara van lina som en gang sa "Oh no I forgot my leg at home". (leg as in legitimation, inte ben)

Och varfor tar jag upp detta kan man da fraga sig. Jo det ar namligen sa att jag har fixat ett California ID, eller ansokt om ett iaf. Det var en intressant process och en liten trip till the DMV, det ar typ var motsvarighet till vagvarket antar jag men man gor allt dar. Allt fran tar korlektioner och uppkorningen till att fixa id,  registrera sig for rostning, eller uppdatera sin adress nar man flyttar. Fyllde i alla papper och sa och gick till luckan.

Kvinnan som tog emot mig kollade igenom papperna fort och sen sag hon lite skeptisk ut sa hon kollade upp pa mig..
- are you sure you're 6' 4"?
- ehmm, yeah?
- ....are you sure you're not 5' 4"?
- Ohhh yeah, haha, I'm 5' 4", sorry about that

For alla oss europeer (och alla andra lander basically) ar det amerikanska systemet heeelt forvirrande men i detta fallet ledde det till ett ganska komiskt missforstand. Jag rakade skirva att jag ar 6 feet and 4 inches vilket ar ca 193 istallet for mina 164 vilket ar 5' 4".. Hade blivit intressant nar jag visa IDt senare och det stod att jag var 193, typ 30 cm langre an min verkliga langd.

Born on third and thinks he hit a triple.

Detta kommer att bli ett megalångt inlägg, bara så ni är beredda på det. Tänkte berätta om resten av min hawaii resa men ville bara berätta en sak.

Jag vet att jag tjatar om hur mycket pengar det finns här men jag har inte direkt bevisat det eller vad man ska säga. Det finns en kille i min yearbookklass, han har de dummaste åsikterna, han tror han har såå många rättigheter och inga skyldigheter. Han tycker att alla ska klara sig själva, mega kapitalist osv där av titeln Born on third and thinks he hit a triple. I baseball är det typ sjukt bra om man hit a triple, typ man klarar att springa till 3e basen, och han tror att han gjorde det men i verkligheten föddes han in till sin livsstil, if that makes sense. Anyway. För några år sen var han på mtv, för vad? Jo, MTV teen cribs. Här är länken, ni måste kolla, asså på riktigt... Det är det första huset som visas... (Länken är här under, men den är vit, ni ser den om ni markerar den)
http://www.mtv.com/videos/teen-cribs-season-1-ep-8-boyds-and-jennifers-cribs/1613732/playlist.jhtml#more

Såå back to oahu och hawaii. Sist jag skrev var i onsdags och nu är det tisdag. Dåligt dåligt, nästan en vecka! En snabb sammanfattning av vad vi gjorde resten av veckan.

Torsdag - Åkte tillbaka till turistdelen av Oahu, Waikiki men denna gången hade vi med oss ALLT, dvs inkl solskyddsfaktor och handdukar. Vi hade även med oss surfingbrädor som vi lånat från några vänner. Audrey berättade hur man paddla och ut paddlade vi, men sen berättade hon inte direkt hur man skulle göra så där låg jag, ute till havs, inte en blekaste hur man surfar och innanför bröt vågorna, inte små skälderviken vågor, här snackar vi big, hawaiivågor... Lite panne fick jag när jag insåg att enda sättet för mig att ta mig in MED bräda var att surfa på vågorna. SÅ tog mitt mod till fånga och började paddla. Fångade (?) några vågor och lyckades ställa mig upp, jag tror att jag hade kunnat bli en amazing surfare om jag övat. Efter surfingen åkte vi till the universtiy of Hawaii för Audrey blev intagen och när vi ändå var där passade vi på. Fick en guidad tur, och usch. Allting var grått och stenigt och såg kemilokalerna, shiiiiiit vad bortskämmda vi är hemma är allt jag har att säga. Tillbaka till Kailua där vi gick till ett pizzaställe med sjukt god pizza. Där kom en kille fram och frågade om vi ville komma till hans klubb på kvällen och vi är inte de som är dem så vi tog emot hans kort och lovade att vi skulle ringa senare. Åkte till Maunakeas hus och berättade om klubben som tydligen var på hotel street. När vi fråga om han ville joina berättade han vilket skumt område den låg i. Jag och Audrey tänkte ähh, kan väl inte vara så farligt så vi körde dit för att bara kolla området och OMG. Vi låste dörrarna och körde därifrån likafort igen, det var det skummaste kvarteret ever. Två polisbilar med poliser i parkerade längs gatan, utifallatt, hemlösa låg i sina spyor mm mm.... Istället drog vi tillbaka till waikiki och var turistiga. Gick runder och bara chilla i värmen, pretty great. Någon visslade bakifrån så vände mig om av reflex då säger killen; come here, daddy won't bite. sjuuukt creepy.

Fredag - Fixade vad vi behövde fixa för vi hade spenderat vår sista natt in the B&B. Åkte hem till Kelly där vi lagade fried rice, sjuuukt gott, alyssa kom och joinade oss för lunch för hon hade skola, så det var trevligt. Efter fried rice chillade vi bara och sen åkte vi till Yomama där vi träffade Audrey's vänner Akela, Kayla och hennes syster. Åkte tillbaka Maunakeas och hämtade honom sen gick vi med Haley till en volleyboll match. Åkte tillbaka och jag och Audrey åt middag. När vi sitter och väntar på att betala går bordet bredvid och en kille stannar och lämnar en lapp som säger; I'm matthew, I wanted to come over but I didn't want to be rude, call me. och hans nummer hahah, fett kul. Det awkward part tho var att när vi hade betalat och var redo att gå, då står de fortfarande i dörren och väntar på god knows what. Så vi var tvugna att passera dem, awwwk. Åkte till Maunakeas och kollade white chicks, den filmen blir roligare varje gång man ser den haha. 

Lördag - Vaknade hos maunakea, åkte till kellys för frulle för maunakea var tvungen att fixa massa inför balen. Jag och audrey låg på stranden i kailua i någon timme och sen gjorde vi våra sista ärenden innan hemfärd. Åkte till yo mama för en sista gång. När vi sitter där och äter vår yogurt pratar varken jag eller audrey på typ fem minuter. Sen börjar vi säga någon i mun på varandra.
m - what were you saying?
a - I never get enough toppings for my yogurt
m - Really Audrey? We've haven't talked for like five minutes and that's all you have to say?
a - yeah, but i like it how we're comfortable not talking though, that's a true friend... the one's you don't have to talk to. (hon sa det som de man slipper prata med, inte de som man inte behöver prata med... det var kul)
Åkte till the Udown store. Udown är typ som jackass och sånt men det är ett U med en pil i, och man sätter dessa klistermärkena överallt, typ på vägskyltar och platser som är svårtillkomna (är det ett ord?) och det bertyder typ are you down to do this... Köpte en Tshirt och sen åkte vi tillbaka till Kellys hus där förberedleserna för balen var i stor gång (kan man säga så? (åhhh petti)). Hjälpte Kelly med smink och hår och sen åkte de till balen. Jag och Audrey ville inet gå till balen men vi åkte till Waikiki efter och var med dem i deras hotell. En tjejs föräldrar hade hyrt ett stort hotellrum så vi chillade där och pratade och lärde känna folk. Träffade nya utbytesstudenter där, utbytesstudent I hawaii, fatta nice. En tjej var från Schweiz och en annan från Italien, de var nice. Hade en trevlig kväll men det blev tidig uppgång för klockan 12 gick vårt plan och vi var tvungna att lämna tillbaka bilen etc..

Summa summarum så har det varit ett uuuuunderbart vårlov! Jag kan inte ens beskriva hur bra det har varit men nu någon dag tänkte jag ladda upp bilder så att ni kan se. Tills dess får ni nöja er med detta mega mega megalånga inlägget.....Och en bild på mig shaka-ing!

(Om ni palla läsa allt, är jag mycket imponerad, för det gjorde inte jag)


My skin's on FAJA

Igar tog jag och Auds vart pick och pack (de mesta iaf) och korde till Waikiki. Waikiki ar den turistiga delen av Oahu och det marktes. Overallt sag man feta vita europeiska/amerikanska turister (ja, like ourselves) och anorektiska asiatiska turister med kamerorna i hogsta hugg. Kom dit och insag att vi glomt handdukarna, tyypiskt, och sen nar vi borja sola pa vara nyinkopta stramattor (meeega turistigt) insag vi att vi aven glomt var solskyddsfaktor, sa nar vi gick till parkeringen for att mata metaren med silvermynt en timme senare kopte vi aven solskyddsfaktor, men det var for sent. Vi lamnade stranden ett par timmar senare och korde mot Maunakeas skola, hamtade honom da kande vi hur hud stramade. Timmarna gick och vi blev bara rodare och rodare. Nar vi gick och la oss kunde varken audrey eller ja vanda pa oss i sangen, som btw ar den skoonaste sangen nagonsin, pga smartan.

Idag ar vi fortfarande roda som kraftor, men det har lagt sig nagot men nagot solande blev det verkligen inte. Istallet begav vi oss till ett feeeett kopcenter. Jag holl dock hart i mina pengar for ovanlighetensskull och det enda jag kopte var underklader fran VS och Ipod horlurar med microfon sa att jag kan skypa fran min Ipod. Om det funkar aterstar dock att se, testade med skypes testtelefon och det funkade inte (hjalp? pappa?)... men men

Har aven provat SPAM, vilket ar konserverat kott, later motbjudande, och det ar det med. Nej kidden, det ar faktiskt gott, smakar som skinka basically, och man ater den stekt med ris. Detta provade jag iforrigar hemma hos Kelly och sen idag provade jag en spam musubi, vilket ar som sushi fast med stekt spam istallet for fisk/avocado/sjomat (seafood hahahha), mumsigt varre

Shaka!

(forsokte lagga upp bilder, men det funkar itne sa det far bli vid ett senare tillfalle nar jag har tillgang till min dator igen)


North shore, fail

Idag akte jag och Audrey pa en liten roadtrip till de norra delarna av Oahu. Dar har man bland annat filmat filmen "Forgetting Sarah Marshall" och "50 first dates". Pa tal om kanda saker, en av skadespelarna fran LOST bor numera i Audreys gamla hus, hur coolt ar inte det?

Vi akte till North Short och det borjade spoo regna, lattade efter ett tag men sen borjade det igen sa vi gav upp och akte tillbaka hemat. Pa vagen hem at vi pa en shrimp schack, sjukt goda farska rakor med tillbehor. Kom tillbaka till Kailua, hamtade maunakea och kelly, at frozen yogurt (saklart) akte tillbaka till maunakeas hus, sat i bubbelpoolen i nagon timmar, at middag och sen begav vi oss hem at...

Nu ar jag sjuukt trott efter en lang dag sa jag ska krypa till kojs, men ville bjuda pa en liten lank som jag gillar. Daaaamn he's so cute, men det konstiga ar, det ar bara i denna versionen, ingen annan som det ar sant. Too bad too bad.Maunawili Hike

Vill forst och framst be om ursakt for mitt inlagg igar/imorse (vet inte vilket av det det ar for er) for det blandade spraket. Kandes inte riktigt som att jag blandade valdigt mycket mellan spraken men antar att jag gjorde det. Laste igenom inlagget nyss och herregud som jag blandar. Valkommen till min varld ar det enda jag har att saga, san kaos ar det i mitt huvud hela tiden, varje dag.

Idag vaknade vi valdigt sent, eller ja Audrey gjorde. Jag vaknade vid 9 och sen vid halv 12 vackte jag Audrey for jag var sjukt uttrakad och ville itne slosa bort hela dagen. Vi at frukost pa balkongen och bestamde oss for att ga pa en hike. Hade vita tennisskor, inte min basta ide maste jag erkanna. Efter att bara ha gatt ca 5 min insag jag att det inte skulle funka for det var lera ooooverallt sa jag gick resten barfota. Kande mig som en med naturen, hur lokigt det an later. Vi gick vilse, eller rattare sagt vi gick i en cirkel men sen, efter mycket om och men kom vi fram till vattenfallet. Var ganska redo att aka hem efter det men det funkar inte riktigt sa, man maste namligen ga hela vagen TILLBAKA.. Hikade i totalt 4,5 timmar, var riktigt skont faktiskt, men efterat var vi sjuukt hungriga sa vi akte direkt tillbaka. At kinesisk mat pa en fransk restaurang, konstigt? japps. At en typ choklad rispudding med tapioca ris(?) till efterratt, sjuuukt god. Tapioca ar samma sak som finns i bubbel te, men dessa var mycket mindre, for er som undra..

Inte ett enda ord pa engelska, be proud (haha)


Lordag, en dag i matens tecken

Igar var dag 2 in paradise. Vaknade rather early due to jet lag, tidskillnaden ar tre timmar sa det messed up our system a bit. Akte till ett stalle called lanikai (lan i kaj) juice, dar jag at/drack en koko-berry bowl. Vad ar nu det kan man fraga sig. Jo det ska jag fa be att tala om, det ar namligen sa att det ar en smoothie med diverse bar och kokos. Istallet for att dricka den dock, serveras den i en skal toppad med granola, skivad banan och riven kokos. YUUU-UUUM.

Tog vart pick och pack och at frukosten pa stranden, dar vi sedan lag som strandade valar i nagon timme, tills vi blev hungriga igen... haha. Akte och hamtade Kelly, akte till Fatboy's dar vi at plate lunch. Plate lunch ar kanske ett okant koncept for de flesta av er, i know it was for me. Plate lunch ar basically 2 scoops of rice, 1 scoop of macaronisallad, your choice of meat (shrimp, chiken, ribs etc).

Atergick till var strandade val session, i nagon timme innan det var dags att aka vidare. Vi akte till Safeway och kopte MATVAROR, sa att vi kan gora lunch och sa istallet for att kopa, nice nice. Gjorde oss i ordning for kvallen, som visade sig vara definitionen av awkward pretty much. MEN innan festen akte vi till Yogurt Mama vilket, bascially ar den BASTA uppfinningen/stallet/mat/idk EVAH. Frozen yogurt i god knows how many smaker. Allt fran gront te, jordnotssmor, kaksmet, till mer traditionella som plain, vanilj och choklad. Man tar en bagare, fyller den med alla smaker man ivll ha, lagger pa toppings, typ kakdeg, chokladbitar, notter, farsk frukt, chocolate bars, peanut butter cups, allt du kan tanka dig! yuuuuu-uuuum (for typ tredje gangen idag, men anda)

Fodelsedagsfest var inte sa mycket fest as middag, killen som jag inte kanner, och audret barely kanner, hans foraldrar slakt och narmsta vanner var dar, vi passade inte riiiktigt in, men det ar over nu och jag kommer aldrig traffa de igen.... Var sjukt god mat dar dock, de chokladdoppade jordgubbarna var typ den basta delen av kvallen. Forrutom nar vi gick darifran, det var pretty sweet too. Traffade dock nagra sweet girls, brittany, yvonne och ofc kelly som jag traffa i fredags med. Gick hem till kellys van meredith som visade sig vara suuupernice. Folket dar var inte lika stela som de andra, sa vi chilla dar och spelade lite biljard. Sa summasumarum var det en trevlig kvall men slightly awk.

Bilder kommmer eventuellt inom en snar framtid, med jag kan ingenting lova.

Aloha


Aloha!

Nu har vi varit har i nastan ett dygn. Solen skiner och livet ar underbart. Vart aventyr borjade i Larkspur, CA, audrey's hus klockan 05.15 (svensk tid -9). Blev korda till flygplatsen och allting gick valdigt smidigt. Time passed och at 8.30 bordade vi planet. Nar vi kom fram mottes vi av Emma, audrey's mamma terris van, vars B&B vi hyr. Hon korde oss till en militarbas dar vi hamtade bilen som vi hyr. Kvinnan som lanade ut den ar gift med en armyguy sa de bot pa militarbasen. Man maste lamna alla sina uppgifter nar man aker pa den, och jag rakade ta kort pa en skylt, da kommer vakten fram till mig och tvingar mig radera, for man far itne ta bilder nar man ar pa basen... Det var en skylt, vad kan handa lix? anyway.
Vi akte till Kailua, vart hem for de nasta 10 dagarna och sen akte vi for att ata, audrey visa mig runt var hon bodde forrut och vi gick till stranden nedanfor. Simmade och satt pa Paul Mitchell's property, han ar grundaren av ett schampo marke for er som inte vet. Vidare till Audrey's gamla skola dar vi hamtade Kelly for att sedan aka hem till Maunakea's hus dar vi bla sag videon below, som vi flabba haha! Kelly och Maunakea ar basically audreys basta vanner har och jag kan forsta varfor, de ar jattetrevliga och oppna. Maunakeas mamma bjod oss pa mat, sjuuukt god stekt kyckling med ris och sallad, NICE. Satt i Maunakeas hot tub i nagon timme och sen akte vi och kopte fro yo.
Efter att ha varit uppe i mer eller mindre ett dygn var det dags for mig och auds att sova, sa vi akte tillbaka till kailua och sussade sott. Nu ar klockan snart halv tio hawaii time (svensk -12) och audrey kom precis ut ur duschen, sa nu ska jag hoppa i duschen innan vi aker och ater frukost och sen vidare till LA PLAYAAAAAAAA och klaga pa hur turistiga turister ar. Igar nar vi lag pa stranden kom nagra turister och la sig liiiite for nara, trots att heeeela stranden var ledig.. Vart mission denna veckan ar att komma upp med definitionen av en storig turist. This is what we've got so far (for manliga gruppresor); liite for hogljuda, lonnfeta eller bilringar som resultat av en for manga ol, vita, skryter om sina planer bara sa att alla kan hora...
Nej, nu maste jag ga, stranden vantar och ikvall ska vi pa en fodelsedagsfest! yaay! Njut av videon below!

Design

Som ni kanske lagt markt till har jag gjort en ny header pa min blogg. Har faktiskt en annan version med battre kontrast och ljus men hade itne tid att ladda upp den och pa datorn som jag skrev pa sag det bra ut sa ja. Jag haller aven pa att gora en annan version, men spralle jag har ingen bild pa dig och mig, sa skicka en!!!! Ska for ovrigt andra designen i ovrigt med men det far bli efter spring break.

Ar sjuukt stressad nu. Trodde att jag skulle ha tid att skriva min upsats during TA idag men nej, det ar oppethus ikvall sa vi var tvugna att hjalpa till, det ar ju darfor vi ar har, synd bara att jag inte tog det i mina berakningar. Och varfor kan jag inte skriva ikvall da? Jooo, det ar namligen sa att jag maste packa infor hawaii och jag har en simtavling och sen vid 8 maste ju skjutsa eli sa da ska hon kora mig till audreys hus, for imorgon at 7 am aker vi till hawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kommer att bli sa jaaaavla kul, pa ren franska. 

Nu ska jag sluta klaga pa allt jag behover gora och faktiskt ta tag i det. Klockan ar halv tva, simtavlingen borjar typ 3, en och en halvtimme fokuserad skrvning borde racka... Forhoppningsvis, for annars ar jag semi-kord...

Procrastination

---Summerar pretty much vad ajg gjort heeeela helgen. I fredags hände det ingenting, eller ja, jag hade saker planerat men inget worked out så jag satt hemma största delen av kvällen. Snackade dock med en av tyskarnas vänner, han är dansk. Så eftersom jag hade sjuukt tradigt kom han hit och vi satt och disskutera livet i någon timme, det var nice.
Igår solade jag lite, åt, skypade och sen var det helt plötsligt kväll, och jag som skulle skrivit en hel uppsats, blev inte så mycket med det. Det blev det inte idag heller för den delen. Åkte in till SF igår och sjöng karaoke, det var kul men lät förjävligt.
Idag väcktes jag klockan 7 när barnen bestämde sig för att ha en tidig lekdag, underbart... Låg och var halvt sovande halvt vid medvetande till klockan 10 när de gick till kyrkan och pga att jag inte fått sova till 10 eller ens 9 var jag aldeles för trött för att följa med så jag stannade hemma...

Nu sitter jag här, söndagsångest som resultat av min procrastination, men vad gör det om hundra år? eller ens om 100 dagar? Om 100 dagar är jag ju redan tillbaka i Sverige och livet här är ett minne blott.

(They) Stand by me

No matter who you are, no matter where are you going in life, you're going to need someone to stand by you.

Vill bara tacka mina föräldrar för allt de gör för mig. Fixar med försäkringsbolag, sjukgymnaster och läkare när jag skadar mig. När jag inte är skadad kör de mig överallt (pga gamla skador), hjälper de mig med allt från problem med vänner till att systemåterställa min dator, de ställer alltid upp. Alla simtävlingar, dans och andra aktiviteter jag sysslat med under årens lopp, har de alltid funnits där vid min sida. De är de bästa föräldrarna någon någonsin skulle kunna önska sig och utan dem hade det här året aldrig varit möjligt. Tack för att ni givit mig den här chansen, för det är jag evigt tacksam.

Jag älskar er

<3 

Frustration

Sitter har och har inget att gora. Det ar inte helt sant men nastan. Klockan ar typ 3 och jag har suttit har sen halv tva? Ja en och en halv timme, utan att jag har klass. Varfor kan man fraga sig? Jo det ar namligen sa att jag har simtraning halv fyra som alltid och det hade varit lugnt om det bara vore sa bra men NEJ, idag ar det heeeelt gratt, det kommer regna och kl 4 kommer det aska och blixtra. Om detta hander kommmer vi inte kunna simma pga risk for electricution. Detta betyder att jag har suttit har i en och en halv timme i onodan. En och en halv timme som skulle kunna spenderas skypandes med mina fina vanner? eller sovandes? menmen, sant ar livet.
En tjej i min yearbook klass ville vara med pa mitt spread sa hon, efter jag hade lamnat in sidan, la in en bild pa sig sjalv. Alla andra bilder hade samma svarta bakgrund, och hennes blid hade en spygron. HUR FAN tankte hon dar? Och hon ar en av redigerarna. Sen efter det sager hon, senior siblings ar tva spread sa du far sprida ut dina bilder pa tva spread istallet for tre. Jag har redan gjort en del, hon har helt pajat min sida. fan va kul liksom...... nej inte dirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ar iiiinte pa speciellt bra humor just nu..

Det enda som kanske kommer bli bra idag ar mina bilder som jag gick for att fa framkallade. Eller ja mina negatives. Hoppas att de kommer ut som jag hoppas, har eventuellt nagra nice pics.. OCH kaaanske audrey kommer och sover hos mig ikvall for jag ar ensam och det ar lite laskigt. Hoppas hon kommer sa vi kan planera hawaii och lite sant.

'o'ver och ut, haha

UPDATE: Practice cancelled..............................................................

RSS 2.0