Bal, bal, bal. Bla, bla, bla

Det ar en och en halv manad till balen men det ar det ENDA folk pratar om, vem de ska ga med, eller rattare sagt hoppas ska fraga dem, vilken klanning de ska ha och bla bla bla. Folk pratar om det varje vaken minut och det lar val knappast lugna sig nar den narmar sig mer och mer, onskar att det var den 16e maj already. Sjalv har jag inte bestamt mig om jag ska ga eller inte, finns ingen jag vill ga med men vi far val se. Hade kanske varit kul att ga som en grupp, men vi far se hur det blir med det... Har ju balen hemma nasta ar men ja..

Nu ar det bara lite mer an en vecka tills jag och Audrey aker till Hawaii. Vi har hittat en bild som vi kan lana for 70 kr per dag sa det ar nastan gratis, fatta nice. Kommer nog bli ganska dyrt anda med mat och grejor men det kommer att vara saa vart det, assa hawaii 9 dagar med en ex-hawaiian, hur ofta far man en san chans i livet? Maybe once i'd say..

Don't worry, be happy!

Gick till walgreens idag, apotek/allt annat affär. De säljer allt från godis till alkohol, sjukt konstigt med tanke på att det är ett apotek... anyway. Köpte en ny rengöringskräm och nu när jag kollar på den ser jag på baksidan att det står "Pores look visibly smaller". Ganska kul tycker jag..

På vägen hem från Walgreens går jag i min egen värld och lyssnar på musik och mina skor gjorde ont så jag gick barfota (orelevant men ändå). Då plötsligt kommer en cyklist upp till mig och börjar snacka. Typ introducera sig och sånt så jag bara jaja och var trevlig liksom.
- Soo, what are you studying?
- Mostly photography..
- Oh really, where? (vilken skola lixom)
- Oh you know, here in marin.
 Han fattade nog inte att jag fortfarande går på high school för han började ge mig komplimanger och frågade om han kunde take me out, så jag bara hmmmm about that... Han var tydligen fotograf själv och har vatt det länge, ända sen high school. Tyckte det var lite kul när han sa det, ever since high school. Precis som att vi hade det gemensamt, att vi fotat i flera år hahah. Efter han lämnat mig gick jag och fnittra för mig själv för jag är så himla rolig, haha. Ljög inte om något, men sa inte heller hela sanningen
....Om ni ville veta vad som hänt idag liksom (nu när jag skrivit detta ångrar jag det och vill inte publisera detta för det har ingen betydelse alls och är säkert inte ens kul att läsa, meeen det är kul för mig om typ 20 år...)

Annars har helgen varit bra, har inte gjort något vettigt förrutom chokladdoppade jordgubbar igår, det var nice! Åt fro yo och spelade biljard igårkväll, i fredags lagade jag först mat med tyskarna och sen åkte jag till SF, det var nice. Träffade en tjej i SF, hon kom fram till mig och bara are you from sweden? så jag bara jaaa omg, hur visste du? Visade sig att hon var från estland, cooolt, första estländaren jag träffat i mitt liv! Hon kom hit för inte alls längesen och pluggar i sf på USF, ett privat college här. Trevligt med öppna människor och vem vet vi kanske träffas igen...

Var alltid öppen och trevlig, livet blir så mycket enklare och roligare då och man träffar folk man aldrig annars hade träffat! =)


Having one of those days

Vill forst och framst saga grattis till alla pa vaffeldagen och litet grattis till bjar, min battre halva som fyller 19 idag, men bara ett litet yttepyttit litet grattis till henne.

Idag har jag haft en dag som varit, let's just say, samre an medel. Vadret is not working for me, det ar soligt men molnigt och blasigt usch och jag maste simma. Ar sjukt lattirriterad och jag har inte atit nagra vafflor an, det ar anda den officiella vaffeldagen, vad hander liksom? Forra aret var denna dagen jattebra. Jag och girlsen overraskade bjar i matsalen med en kladdkaka, sen fick vi en rundtur pa bjartuns gard och eftermiddagen avrundades med nygraddade frasvafflor, mumma. (hahah) Idag nothing. At en macka som inte smakade nagonting, mina klasser var langtrakiga och jag gjorde ingenting. ALLS.

Kanner att jag behover en paus fran allt sa jag funderar pa att ta helgen off och bara chlla, med mig sjalv. Typ Stanga av mobilen, datorn och bara vara med mig sjalv. Ta bad, gora ansiktsmasker, baka, laga mat, kolla filmer och bara va... Vem vet vi far val se hur det blir, lar val sluta med att jag ar lika ansluten till society som alltid och flanger runt som en dare.

Grattis igen gums =)

Heldag med auds

Måndag var vi som sagt lediga och det var sjukt gött även om jag var tvungen att gå upp 07.40 för att träna. Som tur var sov jag hos Mariah så jag kunde bara gå till träningen i pjamas, nice. Träningen var mellan 8 och 10 enligt schemat men 20 över 10 kollar jag klockan och bara ehh dave skulle vi inte vara klara för 20 min sen, så han bara nej jag förlängde träningen... JAHAPP...

Efter träningen kom Audrey och hämtade mig. Vi åkte hem till henne, åt frukost och sen åkte vi in till SF för lite shopping. Hittade lite grejor på diverse ställen, tex en hatt och en långklänning. Efter ca tre timamr i SF åkte vi ner för Lombard, vilket sägs vara den kurvigaste gatan i världen, jag vet inte bedöm själva, finns nämligen en VIDEO här nedan, kände det var på tiden.



Efter detta åkte vi tillbaka till Marin och var lite turistiga i Sausalito, tog lite bilder, chilla i solen och sen såg vi världens äckligaste grej as we were walking tillbaka till bilen. En kille nyste och solen var bakom honom, det var som en dusch, asså uuuuuusch hahahah. anyway. Vidare till navato och target där vi fynda lite mer och sen efter en lååång lååång dag begav vi oss hemåt.

Snipp snapp snut, så var sagan sluuuut.

mixed feelings

Life works in mysterious ways...

När man frågar folk, bra eller dåliga nyheter först säger många bra först så därför tänker jag ta det i den ordningen.

Vädret har varit sjukt bra och i fredags var jag mega glad. Det var ca 25 grader och strålande sol och jag fick gå till poolen efter skolan för att simma mot Terra Linda. En av mina vänner, Mirisa, var även där tidigt så vi bestämde oss för att hoppa från trampolinen. Jag fråga om hon ville köra samtidigt (från olika trampoliner) men hon sa att det inte skulle funka och tur är det för jag kollade på henne. Hon skulle göra en volt men misslyckades EPICLY. Hon missbedömde avståndet till vattnet och skjöt även ut för långt så hon landade på ryggen PÅ LINAN med väääärldens plask. fy fan, jag garvade i typ 10 min så sjuukt kul hahah.



Jag och becca, en av tjejerna on my swimteam =)

Idag har jag varit på brunch med Mary och Phil vilket var sjukt trevligt, och i övrigt har helgen flutit på ganska så bra måste jag säga. Jag njuter av vädret och livet leker... men inte för alla..

Idag fick jag veta att en tjej från min skola försvann efter en hike i fredags. Folk har letat efter henne sedan dess. typ 10 15 minuter efter jag fick veta detta ringer the assistant principal till Joey för att berätta att man hittat hennes kropp... Hon har antingen hoppat utför en klippa, eller ramlat.. vem vet...  Hon var enligt de jag pratat med den snällaste och gladaste personen och skulle som alla andra ta studenten och förmodligen gå vidare till college, but that's not gonna happen now..

Förra veckan hände något tragiskt också. En kille på MC, marin catholic, var pitcher i baseball och efter han kastat slog motståndaren till bollen och den flög tillbaka mot killen och träffade honom i tinningen, med en hastighet på över 130 miles/hour (en mile är ca 1,6 km...) Han har sedan dess legat i koma och ikväll ska alla till en park utanför sjukhuset för att tända ljus och be för honom...

Photo

Just nu har vi en gastartist i photo. Han lar oss hur man gor coola grajor, som denna hihihi.



Denna gjorde jag igar during class.

Idag ar det fredag, igen och jag ar saa excited for denna helgen. Det ar en tredagarshelg och jag har inga laxor, solen skiner och livet ar bra. Ikvall har vi ett swim meet mot TL inte valdigt taggad men man far ta det for vad det ar. Imorgon ska jag till SF kanske eller sa ska jag pa lunch med Mary och Phil, som ar julianas van traceys foraldrar, de ar sjukt balla. Sen ska jag till stranden med Nat och Auds for att ta sunset photos, och sen ska vi kanske ha en liten bonfire och gora s'mores. Sondag ska jag pa tvillingarnas birthday party och sen mandag ska jag och Audrey till SF for att shoppa infor HAWAII, yaay. Kommer bli asnice, idag ar det tre veckor tills vi aker! Men nu ser jag fram emot helgen, planerna ar inte riktigt klara och vem vet vad som kommer att handa, mina planer andras sa sjukt mycket nufortiden, so i guess only time will tell.

samtal vid middagsbordet

Eli kommer sent till middagsbordet för att han var inne i sitt rum och läste som vanligt

Joey (pappa): Eli why are you late to dinner, I asked u to come 5 minutes ago?
Eli (son, 10): It was just starting to get good, I was almost at climax!
Juliana (mamma): ...were u.. reading a book at the time?.....
Michelle&Ju: hahahah
Joey: juliana.. was that really appropriate? (vad-ska-jag-göra-med-dig-tonen)
Soph: vad, vad skrattar ni åt, vad är det som är så roligt, michelle, vad är det som är så roligt?

hahaha


Alice in wonderland

I lordags var jag, Hannah och nat och sag alice in wonderland i 3d. Den var sjuuukt cool, just saying. MEN det basta som hande hade ingenting med filmen att gora. Det var during the previews. Tydligen sa kommer det komma en 3d film om ugglor eller nagot sant. I slutet av trailern, typ sista sekunderna, ar dar en fjader som kommer mot en, varade mycket langre i previewn pa bion dock, men anda. Den kommer liksom flygande mot en och blir sedan i fokus. Da, nar allting blev tyst i vantan pa filmen hor man en tjej/kvinna/nagot pa andra sidan av salongen; OHUUUUUUUUUUUU I CAN TUUUUUUUUUUUCH IT. VI brot ihop, precis som alla andra och da kommer hon igen, it wasnt THAT fuuuunny. but it was, believe me.
Nar jag anda snackar om trailers kan jag lika garna lagga upp trailerna for AIW. Den ar vard att se i 3d hade nog aldrig velat se den i 2d...

I fredags var jag hemma hos Lauren for det var Kaelas fodelsedag, forst at vi middag pa the cheesecake factory, hem till lauren, spelade lite rock band och sen satt vi i hennes hot tub i typ 3 timmar eller nagot, var en chill och mycket trevlig kvall. Sa ja, det ar vad jag har sysslat med, kande att det var dags for uppdatering.
Kanske snart dags for uppdatering med bilder med... Vi far se hur det blir med det dock...

Every 15 minutes

.....someone dies as a result of an alcohol related colission.

Detta är vad vi på min skola hållt på med de senaste 48 timmarna..

Igår simulerade de en olycka och var 15e minut hamtades elever ut fran klassrummen och kom tillbaka, vitmalade as "the living dead". Olyckan som simulerades var verklig, nar det var fem min kvar pa lektionen innan lunch kom det ett 911 call i hogtalarna som sa att det var en bil crash. Alla gick ut och satte sig for att se olyckan. En kille lag "dod", blodig genom vindrutan tva tjejer var i den andra bilen ocksa blodiga. Ambulansen, brandkaren, polisen var dar. Brandkaren klippte av taket pa bilen med tjejerna i. En helikopter kom och hämtade en av tjejerna som senare dog på sjukhuset. Killen som satt i passagerarsätet dog direkt, och andra tjejen blev förlamad från midjan ner. Killen som spelade the DD, åkte till riktigt fängelse, satt där, blev förhörd och genomsökt. (förra året när de gjorde detta hade den killen knark i sin plånbok, så det slutade med att han blev arresterad på riktigt, vilket pucko). 4 personer från filmklassen filmade allting helikopterfärden, sjukhuset, när de dödsförklara, när de berätta för föräldrarna att deras barn hade dött (de visste att det var på låssas) när de körde den döde till obduktion och in i ett sånt kylskåp, fängelset. ja allt. och den filmen fick vi se idag... Efter filmen sjöng en tjej amazing grace i de dödas ära, och sen kom de in och la rosor på kistan.. 28 elever "dog" igår och de spenderade natten på ett hotell, borta från sina föräldrar. De skrev brev till dem och dessa fick vi höra idag. Två föräldrar och två elever läste sina brev och typ alla in the gym grät.. Att se eleverna till föräldrarna som läste breven var det jobbigaste. De var helt knäckta, men det hade jag också varit om mina föräldrar läst ett brev like that... Det var så sjukt känslomässigt och jag ville bara hem och krama mina föräldrar efter det, men nej de är inte här och kunde inte ringa heller för det var typ mitt i natten för er...
Usch asså, don't drink and drive, that's all I have to say...


I don't wanna grow up

Blir ett litet pippiinspirerat inlagg idag men det ar sa sant. Jag vill inte bli vuxen, jag vill inte att alla ska ta studenten och ga vidare med sina liv, flytta ifran mig och sa. Jag vet att det ar sjalviskt och barnsligt men jag vill vara med mina vanner varje dag och bara leva, jag vill inte ha massa ansvar och behova valja vad man ska gora resten av sitt liv. Palla plugga vidare, palla bry sig om sant, aahhh palla.

Nu nar jag tanker pa det sa vill jag inte hem heller. Jag vill vara kvar har, varfor stanna i massa sno och grejer nar man kan vara har i underbara solen. Men samtidigt vill jag hem och traffa alla er. Det basta hade varit om man bara kunde ta alla som betyder nagot i ens liv, samla dem pa en plats, typ en o och sen bara umgas med dem, alltid. I sol och varme, men sen kunna ta bilen fem min och vara i sno, om man nu tvunget vill det, varfor nagon skulle vilja det dock is beyond me...

Idag är det BTW en månad till Hawaii.. just thought you'd wanna know! haha

We are the champions!

Igår var det finalen i NCS (north coast section) i basket och giants KROSSADE det andra laget (vet inte ens vilken skola de var från, haha) Stämmningen var helt sjuk, heeelt sjuk. Det var utsålt och det var verkligen fullt vet inte hur många som får plats men det var sick mycket folk. Matchen började inte så bra för Redwood, det andra laget gjorde 4 poäng direkt så då började alla redwoodfans skrika DEFENSE. asså det är siiiiiiiick, att folk går in för det så mycket.. anyway. De vann matchen och redan innan det var över stod alla redwood fans med armarna om varandra, gungade och sjöng we are the champions. När slutsignalen gick stormade alla planen, sjuk känsla, snacka school spirit asså.

Har filmer som kanske kommer upp eventuellt.

Efter matchen åkte alla till In n' out (OFC, där alla hänger) och hela restaurangen var FULL av rödklädda ungdomar. Man beställer och sen hämtar man sin beställning. När en beställning var klar så killen som jobba där  bara guest # 56 and also, CONGRATULATIONS TO THE REDWOOD GIANTS FOR WINNING  NCS, med fet entusiasm, hela resturangen jublade, awesome. Tycker lite synd om de som fkatiskt kommit dit för att äta och inte för att hitta något att göra haha. Efter ca 15 min blev det dock klart, vi kunde vara hemma hos en kille, restaurangen tömdes på 5 min, när alla redwood fans stack var där basically INGEN kvar. Killen som vi var hos heter Max Petersen, en DANSK. När jag pratade med honom så han bara mjaa vet inte om vi borde snacka, jag menar våra länder är ju rivaler. Förklarade då att jag bor i skåne vilket praktiskt taget är (har tom vatt) en del av danmark och då blev han mer öppen till att prata haha. När basketlaget kom dit skrek alla igen, detta är en fett stor grej här, som ni kanske fattar.

Roligaste grejen som hände igår, sjukt kul hahahaha. Jag var ute på balkongen och pratade med en kille från basketlaget, gratulerade och så. Ni som känner mig vet att jag alltid pillar med saker, så eftersom där fanns en stor tillgång till löv, sysselsatt jag mig med att bryta löv i mindre bitar. Då frågar max hur man säger "wanna take a walk with me" på svenska. Så jag sa det, men nekade erbjudandet. Så han bara kom igen så jag bara okej, om du äter detta lövet. hahahah Det var ett fett tjockt löv, så han tvekade men han gjorde det hahahahahah... så nöjd med den. Gick inte på en promenad heller, men han fick en puss, bara för att vara snäll liksom hahahah.

Idag har varit en underbar dag. Sov hos Natalie, vaknade och sen pratade jag i tele med mina föräldrar. Åt en god frulle, gick ut, spelade lite basket, körde hennes motorsparkcykel och solade. Åkte hem och städade, välbehövligt vill jag lova. Ska strax göra mig redo för kvällen, ska till Maggie med några tjejer =)

LIFE'S GOOOOD

Achievment Lunch

Idag fick jag gratis lunch, varfor kanske ni fragar er da? Jo det ar namligen sa att alla som fick vg+, eller hogre, i snitt forra semestern far en gratis lunch, for deras akademiska framgangar. Lite ironiskt med tanke pa att jag hade tre akademiska klasser forra terminen. Vad som gor det annu varre ar att jag fick lunchen idag, den dag da jag inte har en ENDA akademisk klass. Onsdagar och torsdagar ar namligen block om jag inte berattat det. Block innebar att man har antingen udda eller jamna klasser, men man har varje klass i en och en halv timme... blir ganska langtrakigt ibland vill jag lova, eller ja det ar om man har typ matte. Idag hade jag computer graphics, photo och TA for photo. saaaa chill haha, jag alskar mitt schema.

During 6th holl jag pa med yearbook och skulle skriva vad Jason hette i efternamn men jag kunde inte komma pa det sa jag fraga min van, blonda van, Sami.
- What's Jason's last name?
- Jason who?
- ..................?

Nu ska jag snart ga och simma. Simmade inte igar, det var ingen bra dag. Min svanskota gjorde sjukt ont sa jag var tvungen att sta under hela min econ klass, 1.5 timme, KUL... Imorgon har vi vart forsta meet, ska simma 200 och 500 yards tror jag, usch jag vill inte. Vi moter MC, och det ar ett MCAL meet (Marin California) sa det ar ett viktigt meet. Redwood har vunnit MCALs 7 ar i rad, forhoppningsvis blir detta det 8onde!

Igar var det aven basketmatch, semifinal for NCS. Redwood vann MCALs och steget efter ar NCS (North Coast Section) De vann sa det blir final pa fredag och sen om de vinner den och vinner NORCAL, vilket ar hela norra Kalifornien, blir det state, och sen nationals. Inte for att det ar troligt att vi kommer ga sa langt, men ville bara forklara hur det gar till..

Adobe Illustrator

I computer graphics har vi borjat jobba med illustrator istallet for PS. Man skulle ta en tecknad figur och gora den, med penverktyget. Jag ar klar nu och jag behover inspiration. Nu ska jag namligen skapa nagot, fran grunden. En logo och han sa det hade varit coolt om jag gjorde nagot om sverige, vad skulle det vara? Jag har ingen aning vad man kan gora, snalla hjalp?

Har ar min cartoon btw, bettyboooop, den vanstra ar den jag gjorde, hoger ar bilden jag trace-a.

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/SvHzqxoQ1RI/AAAAAAAA160/jkE-ZKm6rWE/s400/hand_painting_art_25.jpg&imgrefurl=http://deblogatory.blogspot.com/&usg=__rOle20_EvnhTZMTpFa0SZGoS3qQ=&h=273&w=400&sz=18&hl=en&start=28&um=1&itbs=1&tbnid=KHmkTaaTnSm2jM:&tbnh=85&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dreal%2Blooking%2Bpaintings%2Bhands%26start%3D18%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

Okej, fet lank jag vet, men ni behover bara klicka en gang? anyway, det ar handmalningar... Tankte pa det nar jag kollade dem, vem pallar lagga ner sa mycket tid for en HANDmalning, think about it, mala i nagra timmar och sen maste man tvatta bort den igen, loooooont! nej inte diiiirr


RSS 2.0