Januari, varldens langsta manad

Jag kan inte fatta att det fortfarande ar januari. Forsta dagen i januari spenderades delvis med sabinasaggejansson hemma i kalla kalla KALLA Sverige. Jag traffade mycket folk och sen helt plotsligt var det dags att flyga tillbaka hit. Det ar fortfarande januari och idag gick jag runder utan jacka eller kofta, det var typ 19,36 grader, ungefar!
Just nu sitter jag hemma hos Gretchen och passa ruby boobie. Hon var gnallig men jag fick tyst pa henne och nu sover hon, och jag har forhoppningsvis bara tio min kvar innan Mike kommer hem. Ska namligen pa middag med Natalie och nagra till for det ar hennes 18ars dag, yay, grattis till henne.
Garkvallen spenderades for ovrigt med henne, sami och audrey.. Kanns som det blivit mycket av den varan. Pa tal om gardagen, tanken var att vi skulle aka och bowla men vi horde ett litet bump och sen lat det sa hela tiden, sa vi korde in pa en parkering for att kolla vad det var. Nej da var det en kurvig metall bit, ca 10 cm lang som stack in i framdacket, sa nu vet jag aven hur man byter dack pa en bil, thanks to joey, han var jattesnall och kom och hjalpte oss. Efter det var vi inte sa sugna pa att bowla sa vi chilla bara hos Natalie..
En random sak, fick en sjuk komplimang av lauren, min yearbook teacher. "That page looks so good, michelle, you should actually become like a magazine editor or something".
En annan random sak. textsfromlastnigt.com, kan vara den roligaste hemsidan ever. Folk skickar in sms de fatt/ smskonversationer eller nagot i den stilen, denna gillar jag.
(603):
Just saw the nastiest chick.
(1-603):
Where?
(603):
woke up next to her... fuck you jack daniels, fuck you
NOTE TO SELF: Ha ALDRIG stora ringar i oronen och nedslappt har nar du passar 5 manader gamla barn !

Howdy miss

Hade en av de bästa helgerna sen jag kom hit men några av mina bästa här, Sami och Audrey. Vi var med Natalie, som jag hoppas ajg kommer bli tajt med för hon är asnice. Vi var hemma hos Natalie, köpte kakdeg. Men istället för att göra kakor som normalt folk, åt vi degen. När vi efter en stund kollade ner var där bara 6 bitar kvar, då insåg vi att vi ätit 18 degklumpar, motsvarande 18 kakor!!!!! det är typ fem var i snitt.. gött. För att bli av med vårt överflödiga fett, gick vi på en promenad. Det var halt, för där var lerigt och blött. Natalie, crippled som hon är, tappade sin ena krycka och hon hade ingen jacka på sig så eftersom jag hade en aslökig regnjacka erbjöd jag mig att ta bort leran...

m - Would you like me to whipe it off with my armpit...
n - sa inget, kollade frågande på mig samtidigt som hon flabba.
m - ...It's like so you don't get the mud.

Då började hon flabba ännu mer, det var sjukt kul. Lät inte lika kul nu, anyways. moving on.

På Söndagen ringde Tom och frågade om jag ville komma till dem i Utah, och SJÄLVKLART ville jag de. Han och bette-lee är två av de mest intressanta personer jag känner och älskar att umgås med dem! Så på sportlovet tar jag mitt pickochpack och beger mig till Salt Lake City (där OS gick)! Skidor lär det inte bli med tanke på mitt ben, kanske längdskidåkning(? mamma pappa, vad säger ni??) Idag kom även ett paket från 666 new moon street, Utah. Det var en New Moon kalender och ett personligt medelande, signerat av Edward. Så fult, tom fråga vilket team jag var, och jag sa edward så nu får jag saker signerat av "edward" haha.

Efter kvällen hos Natalie, söndagen, sov jag hos Audrey för vi hade inte skola måndag. Vi började snacka, och började planera en eventuell resa för påsklovet, eller spring break som de säger här. Vill inte berätta mer för om jag gör det och det inte händer kommer jag bli besviken och ja, pallar inte helt enkelt. Men OM det blir av, kommer det vara den mest epic, legit upplevelse man kan ha!

Idag har varit en underbar dag. Vi gjorde typ ingenting i skolan och sen fram emot eftermiddagen kom min älskade sol tillbaka YEEEEEEES! Det var runt 20 grader och jag bara njööööt. Gick i kortärmat och kjol när jag gick på min dagliga runda, lovely! Sen kom en kille/man fram..

- howdy miss. (HOWDY, vem säger det howdy! haha.)
- Hi
- is your dog friendly
- NO haha (rätt kul med tanke på att alla alltid säger ååh ja min hund är jättefin och snäll och skulle inte göra en fluga förnär)

Efter det lät jag ändå min galna okontrollerbara byracka att hälsa på hans hund och allt gick bra. Tänka sig.

Nu har jag ändå uppdaterat er på rätt mycket och som en avslutning tänkte jag bara lägga upp en bild på mig från min promenix idag. todelooooooo camera (tillängnat till spralle)


Girls just want to have fun

Igar var jag forst med Sami, Monet Mariah och Ashley. Vi fargade Ashleys och Monets har! Sen kom och Laura for vi skulle till basketmatchen. Men nar vi kom dit sa kostade det typ mer an vi trodde och de motte ett kasst lag sa vi pallade inte betala. sa vi akte och at istallet. Sen akte vi tillbaka och satt och snackade med eric ett tag, sen ville han ocksa ata sa da akte vi med honom till In n' out.  Dit kom aven Audrey och Natalie. Sa jag och sami foljde med dem istallet nar monet och laura skulle hem. vi akte till en bensinmack for jag rakade namna att jag aldrig hade atit vissa typiska amerikanska saker, sa det gjorde. Satt och at skumma saker och lyssnade pa regnet och bara flabba. Hade sjukt kul, verkligen!

Just nu sitter jag hemma hos Sami och vi ska ga pa bio senare idag, vi ska se the blind side efter mycket om och men. Just nu gar filmen girls just wanna have fun, vilket delvis ar varfor jag valde det som rubrik. Kanns anda som att det ar en film man maste ha sett iaf en gang i sitt liv.

That's what I've been up to, om ni undra. hihih
UPDATE: daaamn, vilken dum film. herregud assa....

ESFJ & sol food

Extraversion
Sinnesförnimmelse
Kansla
Bedömning

Det ar min personlighet enligt ett test som vi gjorde idag pa independent living. Den klassen ar typ bara reflekterande over hur man ar som person, vilka stadier vi gar igenom och vilka varderingar man har, hittills iaf. Åt puerto rican food på lunchen, sjuuuuukt gott asså. ma gad. typ en av de godaste luncherna här hittills. Drack även kokos-soda, gott men fanns ett fel... Kolla bilden så fattar ni.

Nu sitter jag i Photo, gör ingenting, hade velat jobba med PS men kan inte for alla som tar photo är på datorerna så jag sitter på en mac, vilket innebär att jag inte kan spara mitt arbete, det suger. Anyway, får fråga Lauren om jag kan gå till hennes rum och jobba där, sa kanske jag får något litet gjort.. Eller så kanske jag ska leka med min kamera lite hihi.

Random bilder tagna med min kamera !



woooooaaah, det finns två av mig! (tre enligt fejjan)

 

Såhär har vädret varit nu i några dagar, sjukt deprimerande...





Finn ett fel... total carb 36g varav socker 40g.. hm?




Celia idag på Indep. Living. Fotade med blixt av misstag vilket var inte jätteuppskattat så blev bara en bild..



sötaste ever elelr vad?



en till, eller ja, finns sju till med denna. Vår grannes hund hade fått valpar och idag fick vi se dem. gölligt värre


Baby, are you down?

I'm down för typ vad som helst nu. Jag är rastlös och gör jag inget snart kommer jag typ börja gråta. Har sjuk hemlängtan och vädret hjälper inte direkt saken. Har inte kunnat fota med min kamera pga det dumma dumma regnet. En annan halvt deprimerande sak är att alla mina väns är på konsert ikväll men det fanss inga biljetter kvar så jag kunde inte följa med, so I'm stuck here. Själv. I mörkret.

Nu till en positivare och gladare mig. Dagen har varit bra. Tog busssen till skolan 07.25. En random mexikanare satte sig bredvid mig, trots att bussen var helt tom, och bara stirrade. Skulle bara en hållplats så det var lugnt. Gick från motorvägen till skolan i absolut SPÖREGN och storm. Fick hålla paraplyet med två händer och intill kroppen och det flög typ ändå iväg... Skolan var helt okej, during Econ såg vi en film om hur danskarna är de lyckligaste folket i världen.. En intressant sak som en intervjuad dansk sa var att danskar inte pratar med varandra; tex på bussen. Här hade folk sagt ohh excuse me, this is my stop. I Danmark börjar folk bara samla ihop sina saker, sätta på jackan och då förstår grannen att man ska av. Tänkte på detta och det är PRECIS så jag gör när jag sitter bredvid någon jag inte känner. Och sen när de släppt fram en kanske man tvingar fram ett litet pinsamt leende heh tack, eller något i den stilen.. Anyway...
Efter yearbook sprang jag till bussen, eller ja sprang och sprang, jag gick så fort jag bara kunde. Bussen gick nämligen 9 min efter det att skolan slutade och jag pallade inte vänta typ 50 min på nästa. Jag gick över på en sån bro som går över vägar, och då stod bussen redan där. Fan tänkte jag, men hon såg mig och VÄNTADE. OMG jag blev såå glad! Det gjorde typ min dag ihh =)


Aprilväder

Idag har vädret varit helt sjukt. I stora drag, för den som är intresserad

08.00 - mulet och små skurar
09.50 - solsken
10.30 - SPÖregn
12.50 - solsken
14.00 - småskurar
14.30 - solsken
14.45 - SPÖregn
15.15 - Blixt&åska och fortsatt spöregn
15.30 - hagel
16.00 - solsken.

Efter fyra vet jag inte riktigt vad som hände, jag låg och läste på soffan och som vanligt somnade jag. Jag kan inte läsa utan att somna, det är helt sjukt. Anyway. Nu måste jag ta tag i läsningen igen, skriva en uppsats, göra mina övningar och göra mig redo för imorgon. Ska med bussen som går 07.25, JOY..

I want my own man in a wheelchair with skinny legs

I sondags var jag hos en tjej som heter Natalie. Hon verkar asskon och hoppas att vi kommer att hanga med henne mer. Vi gjorde inget speciellt, pratade om skador och kollade makeup tutorials pa youtube. Dar ar tydligen en tjej pa skolan som gor sanna och hon ar typ kass haha. ASFULT blir det haha, saaa misslyckad. Genom hennes tutorials hittade vi aven veckans, kanske manadens roligaste video, en avatar tutorial. Titta och NJUUUT, eller ja flabba iaf...


GRATTIS MALIN <3

Hela min torsdag och halva fredagen spenderades i arsbokens tecken. Vi hade worknight och pa fredagen var det block schedule, vilket betyder 95 min i varje klass. Sen har jag ingen 7th sa da satt och och sami kvar for vi vantade pa mariah, sa da blev det ytterliggare 95 min. Inte for att det var valdigt effektivt arbete... men anda! Det som var synd med detta var att vi hade en deadline nu på tisdag och jag var inte klar med mitt spread. Hade jag varit klar skulle jag åkt till Tahoe. Min familj åkte upp på torsdagkväll och jag blev kvarlämnad här hemma, fast i marin...
Efter skolan gick vi hem till Mariah, sen akte vi till novato for att hamta Julia innan vi akte och shoppade. Kopte lite diverse grejor. Av en slump traffade vi aven Andrew, Miguel &co dar. Hangde med den sen akte de hem, det var liksom det vi gjorde, på en fredag. Varför gjorde vi inget mer? Jo just det, det finns inget att göra. När vi var där på köpcentret fick jag sån sjuk hemlängtan, bara sådär.

På lördagen bakade jag och Mariah en chokladtårta, åkte och hämtade Petter sen körde vi runder. Mariah släppte av oss här och sen gjorde vi typ ingenting mer, chilla typ...

Det var min helg i stort hittills men vi är lediga imorgon så det är gött. Ikväll ska jag hem till Sami på middag och sen ska vi kanske in till SF, vi får se hur det blir med det. Vädret suuuger just nu. Det är grått och regningt, sjukt deprimerande. Känns som om jag hade velat ha detta vädret hade jag lika gärna kunnat stanna i Sverige, fast det hade vatt sjukt kallt iofs... anyway.

Chattade med Dalling idag på fejjan, har gjort ett nytt konto IGEN, så vi får väl se om jag kan få behålla detta.. Dalling berättade att han har en NV2 klass detta året, vilket innebär att jag kanske kommer att få honom, HOPPAS!

Computer Graphics

Sitter har nu och har fem min kvar sa maste skynda mig, tankte bara visa vad jag gjort idag. Vi skulle ta en bild fran en film, klippa ut en person och sen nasta lektion ska vi klistra in oss sjalva. Jag har klippt ut bella i New moon. Ratt bra gjort tycker jag!

    

Fore




Efter

Gott&blandat

Var hos Mariah idag. Hennes mamma bjöd in mig på middag och jag är ju inte den som är den så jag tackade självklart ja. Ringde till Joey och berättade mina planer. Han sa då även åhh btw, din kamera har kommit, det har kommit ett paket i posten. Sjuukt gött tänkte jag, kan jag börja fota och så imorogn. Men glädjen blev kortvarig, när jag kom hem fanns det förvisso ett paket där, men det var inte större än tja, en pocket bok, och ca två pocketböcker, staplade på varandra, högt. Fattade direkt att det inte var kameran och blev gaaanska så besviken.

MEN så fort besvikelsen lagt sig, ringer Tom och berättar att han och Bette-lee fick huset. Eller fick och fick, fick lov att köpa för dyyyra pengar. Så nu kommer de ha ett till hus här i San Rafael, där de ska bo när de är här och där omie ska bo året runt. Jag har även tänkt att komma och hälsa på omie. Chilla gött med henne, snacka om den gamla goda tiden och sånt. Kan man vara Au pair för gamla tror ni, typ att man hälper dem att handla etc? Det hade vatt nice. Huset är BTW sjukt fint, det har fyra trädäck med den grymmaste utsikten jag någonsin skådat och massa fina handgjorda detaljer, är så glad för deras skull!

Nu precis, när jag satt och skrev detta kom Joey och skulle berätta hur Rosie skrämmde en liten minihund idag. Han härmade hunden som stelnat till av rädsla, och jag måste säga det var det roligaste jag sett på länge. Hans uttryck när han härmade den stackars byrackan, går inte att beskriva. Han gjorde det inte en gång heller, han gjorde det kanske 10 gånger under hela berättelsen. Har skrattat så mycket att jag har ont på ställen jag inte visste att jag hade, lovely.

Technology, not my cup of tea

Visst, det är sjukt bra med internet och allt vad mobiltelefoner heter, så länge det funkar. Varför jag för detta på tal är för att det nämligen är så att jag är sämst på att hålla något som har något att göra med teknik vid liv, vare sig det är en mobil, en kamera eller ett konto, let's say facebook? Idag togs mitt andra facebook-konto BORT så nu har jag inget. Nej, det är itne sant, jag har ett, ett som jag inte kan komma åt, awesome.
När vi ändå snackar tekniska prylar så kan jag ta och berätta att jag precis beställt en nya kamera, varför kan man fråga sig? Jo det är nämligen så här att jag hade två fullt fungerande kameror men under jullovet så pajade båda. Den ena tappades på ett bord, ett fall på ca 20 cm (man tycker ju den borde tåla det, men nej) och den andra FRÖS till döds! Fattar ni hur kallt det är om en kamera FRYSER till döds?! Sjukt kallt.
Såå vad mer har jag pajat på senaste? Jo just det, idag pajade jag min telefon också, men förrutom det så har det varit en bra dag. Började klockan 8, eller nej 07.59, med computer graphics, sen "smart period" vilket är som eget arbete där man har ett fast klassrum. Mitt är Laurens rum, sjukt nice. Åt lunch med Megan och Allie, har verkligen saknat Allie insåg jag idag. Hon är en av de gladaste och trevligaste människorna jag har träffat i mitt liv! Efter lunch är jag Laurens TA, eller som det så fint heter "Art studio tutor" haha vilket skämt.

Hade en disskusion med Jessica på vägen hem om att vara vegetarian/köttätare. En av hennes vänner sa en gång en sak som hon aldrig kommer glömma, och inte jag heller kanske nu när jag hört det.
- Om gud inte ville att vi skulle äta kött, varför gjorde han dem så goda?
Ligger kanske något i det, vem vet.
  
En gullig sak hände nyss. Grace kom springande till Juliana, man kunde se att hon var ledsen.
G - Mamma, någon tyckte inte om vårt julkort (för det hade kommit tillbaka i posten)
J - Det var fel adress bara, därför det kom tillbaka.

Ofta folk hade pallat skicka tillbaka alla julkort som det inte ville ha, haha.

Nu sitter jag här men ska gå och sätta mig i soffan och lyssna på regnet och läsa twilight och sen om en stund och sen ska jag eventuellt till basketmatchen. Det är de enda två  obesegrade lagen men tror ändå Redwood är liiiiite finare, liiiite bättre..

Update: Var på basketmatchen, Redwood kissa på Terra Linda! En sak som bara händer här. En kille hade gjort ett plakat till sin vän. Stod "Bow to the dook" vilket inte uppskattades av administrationen av någon anledning.. De menade att om det stod "Kneel to the dook", då hade det vatt helt ok. Men det är ju ändå förståeligt, sjuuuuukt stor skillnad på bow och kneel... inte sant?


I <3 skolan

Var sjukt duktig idag, lagade mat till mig själv. Chiliomelett med örtmarinerad kyckling och cesarsallad! For att fa mig att lata annu battre kan jag beratta att jag var ute och gick, forst 20 min med hunden sen ytterliggare en mile senare pa kvallen!

Nu sitter jag i skolan och shit vilket gott schema jag kommer ha.
1st period - Sci-fi. BADA Mariah och Sami ar i den!
2nd period - Computer Graphics, bara photoshop typ och Lisa ar i den.
3rd period - Economics, med en av de basta lararna pa skolan, + Sami och Casey ar i den!
4th period - Independent Living, flum klass, idag skrev vi ett brev till oss sjalva i framtiden och funderade over vilken som ar den ideala aldern. Vad vi kom fram till var 7-8 eller 23-25.. Vad tycker ni? Jag sa 23. + Lexi, Celia och MASSA andra ar i den!
5th period - Yearbook, samma som forra terminen, med sami ocksa, TRE med henne!!!
6th period - TA for Photo. Ska hjalpa de som tar photo 1, sa kommer aven fa tid att ta photon sjalv, KUL.
...och sen var skoldagen slut haha, mitt schema ar ett skamt!

Forresten har alla varit asglada att se mig idag, har fatt svara pa samma fragor tusen ganger men jag hanger inte lapp for det. Ratt kul, nar man forst kom hit var det, vad har hant med ditt ben, var ar du fran, nar jag kom hem fick jag massa fragor om har och nu far jag massa fragor om hur lovet var.... trottsamt, men kul!

Satt forresten och pratade med Petter igar, det var nice. Han skickade aven en lank pa en hogskoleutbildning, civilingenjor i kemisk biologi. Vet att typ i hostas nar vi laste rna och sant, tyckte jag det var sjukt intressant sa det kanns som att det kanske skulle kunna vara nagot for mig, eventuellt haha. Nej, men fran att inte ha nagon aning till att kanna att jag kanske eventuellt mojligtvis vara intresserad av en utbildning ar ett STORT framsteg! Go michi, eller ja mer petter eftersom det var han som lanka...

Nu ska jag ner till min counselor och lamna in min lapp om att vara TA for photo, fast forst maste Joey skriva pa da han ar min "pappa" och han har klass sa vi far val se nar det blir..

pis

Hej Cali, igen...

Nu är jag här igen och det var med blandade känslor jag lämnade ängelholm. Var inte på långa vägar lika jobbigt som förra gången så det var skönt. Att ha ett gäng underbara här väntades på mig var också en förbättring gentemot första gången då jag kände typ, ingen...

Resan för er som undrar gick mot alltförväntan asbra, jag hade inga major set backs, förrutom förseningen på en och en halv timme i Amsterdam, och att jag valde den längsta kön när man skulle genom tullen här. Och nu för er som tyckte att det lät spydigt, det var inte meningen. Allt annat gick liksom bra, incheckning, passkontroller, bagaget låg på bandet när jag skulle hämta det (iofs för det tagit sån fruktansvärd tid i tullen, men ändå. min kommer ALLTID sist) Skillnaden med denna resan jämfört med de andra var att jag inte hade någon assistans. Kände mig genast mycket mer ensam men det gick bra, lite tråkigt gå runt på flygplatsen vid 5 bara när inget har öppet...

Läste lite av en bok som min kära fader tjatat på mig i ett halvår att jag skulle läsa. När jag inte gjorde det, tog han saken i egna händer och köpte den i julklapp till mig. Men den verkar faktiskt bra, inte superduper bra, men helt okej liksom. Tog även tillfället i akt och kollade lite filmer, kollade the Time Traveller's wife, Forgetting Sarah Marshall, The Ugly Truth, Fame och a ghost from a girlfriend's past eller något sånt... 

Nar jag kom fram till San Rafael, typ vid 5 duschade jag och sen vid 6 akte vi till MC for att kolla basket mellan de tva for denna sasong obesegrade rivalerna Redwood Giants och MC Wildcats. Traffade Lisa och co dar sa jag satt med dem. Matchen var bra och jag vill saga att den slutade 63-34 till giants (ofc) men damn vad MC klacken var hogljudd. Och sura blev de nar de markte att de holl pa att forlora. Borjade skrika let's play football da deras skola har ett asbra lag, men vad det hade att gora med basketmatchen som pagick fattar jag inte. Sen nar redwood skrek scoreboard svarade de med college, fast att redwood kommer in pa samma college som MC gor. Sen fick de for sig att gud var pa deras sida, deras skola heter Marin Catholic och ar en privat katolsk skola. Redwood fansen svarade da med DeMarque is god, den kanske mest vardefulla spelaren i redwoods lag. Kul at the time, nu angrar jag lite att jag skrev det men skitsamma... 

Idag har jag varit med Tom&Bette-lee. Vi akte och at brunch, sen vidare till Gretchen's dar drack en kopp kaffe och skypa litesen vidare till en bokaffar dar Tom kopte Eclipse till mig och ett team edward bokmarke haha. I boken skrev han aven, "For my darling Michelle. Eternally. Edward.", lustig som han ar haha. Kopte aven en bok som heter Freakonomics, som handlar om tja, jag vet inte, nagon sa den var bra sa jag korde pa den. Nu sitter jag har och vantar pa att lisa och sami ska hora av sig (lite annan betydelse nar man inte kan skriva 'o' haha), men de verkar vara sjukt sega ikvall. 

Jag har forovrigt tankt att bli mycket battre pa att blogga. Inte sa mycket for er skull som for min egen, det blir nog kul att ha om nagra ar och om jag inte gor det bra kommer jag angra det. Sa mer blogg och mindre facebook och skype. Facebook har jag suttit pa nu aldelles for lange, uppdaterat startsidan typ 7 ganger... Kanske dags att ga och norda sig med boken jag fick...
Ja sa far det bli.

PEACE
 

2009 in review

Januari
Året började hemma hos Peter men en kväll som är svår att glömma. Några veckor senare blev vår kära Gladys, även känd som Malin E, 18. Detta firades hemma hos caroline, med en av de bästa kvällarna någonsin. Vårterminen i tvåan började, vilket även kom att bli min sista termin med 91orna på rönne. Framför oss hade vi ett underbart 2009 och även om vi trodde att det var så, visste vi inte hur bra det faktiskt skulle bli.

Februari
I Februari målade jag på barnkalas med min kära vän Lina. Malin e tog körkort och det blev enchiladas för hela slanten och en tripp till vårt kära väla för att fira. Det var även nu som 'helgen vecka 9' blev ett faktum. Vår käre vän pedor hade fyllt 19 så han hade stugfest med tema after skii och på lördagen firade vi malins 18årsdag på riktigt, och gud vilken kväll!

Mars

I Mars följde allas våran bjär i malins fotspår och joinade livet som 18åring. Detta firades med en rundtur på gården och våfflor! Det var även i slutet mars som vi fick besök från frankrike. En incident med köttfärs, kommer finnas kvar i minnet en LÅNG tid framöver!

April 
I början av månaden var franskarna fortfarande här men så fort de åkta firade vi. Det blev då trippelt firande för det var även då vår kära vän bjär då hade 18årsfest med nico. Tiden gick fort då mycket tid spenderades repeterandes för kommande månads dansföreställningar.

Maj
Första veckorna i maj spenderades alltså också i dansens tecken. Det var vårshow och allt vad det innebär som stod på schemat, hade jag vetat att detta skulle bli sista gången jag dansa på vääldigt länge, hade jag nog sugit åt mig av allt lite extra, men det är lätt att vara efterklok. I maj spenderades en vecka i Frankrike men två av mina bästa, och trots detta var det en upplevelse man inte riktigt vill komma ihåg, förrutom Paris. När jag kom hem hade min familj lämnat mig för sydligare breddgrader och flygit öster ut, närmare bestämt till thailand så jag spenderade två veckor själv, vilket på sätt och vis var skönt, men samtidigt väldigt ensamt. Caroline, Johan, Ponne och Malin blev 18 denna månad och det firades självklart med festligheter.

Juni 
Juni kom att bli den månad som mest kom att påverka mitt liv. Den 11 kom dagen vi väntat på och skolan was out. Mitt sista år med 91orna som jag gått med sen 6an... Sorligt men sant. Studenten var en dag jag sent kommer glömma då jag var med i en bilolycka (som jag själv orsakade iofs...). Åkte med simmarna till Spanien i en vecka och träffade även sabina "sagge" jansson där, mitt i Barcelona. Kom hem och förberedelserna inför strandvaktssäsongen började. MEN, under sista övningen på sista dagen innan vi skulle sammanfatta allt hände något ingen kunde förutsett. Jag sprang på stranden och bröt lårbenet. Det var även den dagen the king of pop, the great Michael Jackson dog, en vecka innan hans farväl turné "This is it" skulle ha premiär i London.  

Juli
Hände inte så mycket denna månad då jag var handikappad och sängbunden mestadels av tiden. Det var i denna månad denna blogg kom till liv med bilder och grejor! Första delen av denna månad spenderades med små mål varje dag, att sitta upp, äta lunch, gå med gåbord till toaletten, gå upp för en trappa med kryckor osv. Nu väntade en lååång återhämtning, hade jag vetat det skulle jag aldrig sprungit den dagen på stranden... Målade lite med lina i hembygdsparken och i slutet av månaden kunde jag nästan gå med en krycka, det var lycka. 

Augusti
Första veckorna spenderade jag så mycket tid som möjligt med min familj och närmaste vänner, då jag snart skulle ut på mitt största äventyr hittills. Jag skulle pröva mina vingar och flyga över atlanten för att bosätta mig i USA, närmare bestämt, Marin County, California, USA. De första veckorna var hemska och det var även vid denna tiden som skolan började. Träffade Lexi och började umgås med henne, men folk är olika och med tiden gled vi ifrån varandra.

September
Denna månad har alltid varit min, men nu ville jag inget annat än att glömma detta faktum. Jag var ledsen ofta och livet lekte inte alls. Men till min räddning träffade jag två änglar, Mariah och Monet. Och vilken tur det var. Hade jag inte haft dem hade jag inte klarat mig denna hösten, jag hade heller inte träffat Sami. Min dag kom och den spenderades på sightseeing i San Francisco. Blev mycket av SF denna månad då det var en festival där jag såg Alanis Morisette! Det var även nu som jag började umgås mer med mina tyskor.

Oktober
Ännu en festival och denna gången var det i kärlekens tecken! Livet började rulla på mer och mer och jag fick fler och fler vänner. Trots detta kändes det aldrig som hemma.. I slutet av månaden var det Halloween och det var kul att se hur alla gick in för det. Tyvärr hade jag tidigare den veckan drabbats av mediornias hype n1 detta år, svininfluensan.

November
Blev inblandad i Usas o fungerande sjukvårdssystem när jag var tvungen att röntga mig och reslutatet av denna visade att jag behöver opereras. Sant som sagt, kontaktade försäkrningsbolaget som bokade en hemresa, den 18:e december. Tiden gick och det blev tanksgiving, en högtid som jag planerar att ta med till Sverige. Att det var mindre än en månad till jul var svårt att fatta då det fortfarande var ca 20 grader.

December
By the time denna månad inföll var nedräkningen i full gång. Det var mindre än 20 dagar tills jag återigen skulle få se min familj och mina vänner. Jag längtade. Tiden gick, finals passerade och hux flux var det dags att åka. Till flygplatsen åkte jag inte riktigt vetandes vad som väntade mig. Opererades, och firade jul hemma vilket var konstigt men samtidigt helt underbart. Det var även nu som allas våran sagge ÄNTLIGEN blev 18 och i och med detta blev jag lämnad kvar, ensam, på andra sidna.. Mellandagarna gick åt till att träffa saknat folk och sen som en perfekt avslutning på detta år rundades året av med de som det börjat, med mina bästa. 

Tack alla för ett underbart och verkligen oförutsägbart 2009. Alla uppmuntringar och allt stöd, det har varit ovärderligt. Nu hoppas jag på ett lika bra 2010, men helst med mindre olyckor/skador! <3 

(Bilder i inlägget kommer när jag har tillgång till min dator, dvs när jag kommer tillbaka till USA)

RSS 2.0