Gissa vad jag gjorde idag, du får fem chanser =)Gick i skolan? nope söndag idag...
Gjorde lite matte? he-he nej inte dirr....
Åkte bil med hunden? nej, det var igår.. tänker inte göra det igen på ett tag


Umgicks med geten? nope, tycker inte dina gissningar är så bra faktiskt...
Bakade några kanelbullar? JA MEN VISST ! tänkte väl att du skulle klara det, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

He-he, jag är såå rolig, jag vet...

Bilder från Auburn kommer när jag orkar lägga upp dem


Rootbeer, ingen höjdare

Natten igar och dagen idag spenderade vi i Auburn. Det ar en ca tva timmar biltur harifran och vi akte hela familjen (- eli) INKLUSIVE GETEN och hunden... Geten kunde inte halla sig i tva timmar, sa hon kissade i bilen. Vet inte om ni luktat pa getpiss nagon gang, hoppas for er skull att ni inte gjort det... Val framme sa var det morkt. Vi hamtade vara sovsackar och madrasser och la oss pa tradacket, under stjarnorna. Det var mysigt, mindre mysigt var det att vakna av att man blir slickad i huvet av en nasty hund.
Det blev varmt snabbt, vid halv 10 var det redan typ 30 grader. Vid tolv var det sa varmt och de hade ingen is sa alla ville aka och kopa glass forrutom Joey, men vi gjorde det anda. Eller det blev pizza istallet for glass, men vi fick kall dricka iaf, rootbeer. Rootbeer kan vara det vidrigaste jag druckit i mitt liv, smakar som munskolj och folk dricker det, FRIVILLIGT ! Sag ut som cola men oh sa ackligt det var, drack typ en klunk sen kunde jag itne tvinga i mig sjalv mer.
Pa vagen hem fick jag mig en liten oonskad roadtrip, dock inte i getbilen vilket jag ar gaaanska glad for. Tom svangde av motorvagen for tidigt men enligt honom "ville han visa de vackra vinomradena" not true, men de var faktiskt fina.
Ikvall har vi varit hos nagra av deras vanner, traffade en kvinna som heter Larissa som ar hollandsk, snacka lite hollandska med henne, det var forvirrande... Deras vanner hade sota barn och var mycket trevliga.
Nu nar jag kom hem och skulle skriva detta fick jag en mindre trevlig overraskning, min dator har slutat funka, yeey. Eller den funkar men den "har inget natverkskort" (Hjalp pappa?) kan det bara forsvinna sadar?
Ska sova nu, imorgon ska jag baka kanelbullar till familjen fast utan parlsocker for det finns inte har.. :(

99 - 100 - 110 grader

Idag har det varit sa sjukt varmt, och kvavt! borjade dagen med matteprov vilket gick bra men det borde det, med tanke pa att jag redan gjort denna matten. Pa government hande den mest fantastiska saken pa lange. Jag korde overdrivningsskamtet och en kille FATTADE, borjade flabba och allt! det gjorde min dag hehe. Jag har kort Det nagra ganger men idag var forsta gangen poletten foll ner, yeeeeey! Efter skolan stotte jag pa Mariah, kandes som att vi var vans, precis som om nagon jag kande kom gaende sa det var kul.
Nu sitter jag har och huset ar i total kaos, Eli Gracie och Sophie springer runt som (sina) yra hons medans juliana och joey haller pa att fixa for avfard. Ikvall aker vi till deras yurt i Auburn, ska sova under stjarnorna. Vi kommer tillbaka imorogon men inte tillbaka tillbaka, for dirr nar vi kommit tillbaka till marin, ska vi till deras vanner sa jag far traffa dem for forsta gangen, skabbig och mysig efter en dag i 35 graders varme. Idag har det varit ca 33 grader har tror jag, det kanske inte later sa mycket men ar det kvavt och man gar i skolan mellan lektioner UTOMHUS ar det for mycket.
Nu aker vi till Auburn Hejdaaaaa

here's the deal

eftersom facebook ar nerlagt och det innebar att jag maste gora om allt, tanker jag inte anvanda facebook mer. Jag kommer heller inte anvanda skype pa minst tva veckor, knappt mail heller sa om ni vill mig nagot, skriv pa bloggen. Som nagon sa klokt papekade sa behover jag vara har och inte hemma i mina tankar. Sjalvklart sa kommer jag att tanka pa er men kontakten kommer bara ske fran ett hall... Jag berattar for er pa bloggen and that's it.... Sen far vi val se hur lange detta haller.

Idag har varit en bra dag, hade tva lektioner sen var jag TA for joey vilket innebar att man gor i princip ingenting. Har hur mycket laxa som helst i Engelska, ska skriva en resume for en person som jag inte vet vem an, och ett tal om denna personen och varfor den ar sa bra, tills imorgon.. Vi far se hur det gar med det. Sen har jag aven matte test tror inte jag kommer kolla nagot pa det dock.

Traffade en trevlig tjej pa governmen igar, Kitty heter hon och hon gillade DJUNGELVRAL!! Det gjorde Mr DeNardo ocksa. Casey not so much, nar jag gav den till henne sag hon ut som att hon skulle spy och mike nastan likadant.. Kitty jobbar i en Candy shop dar de har svenskt godis! och hon kanner en som agde ett svenskt bageri, sa hon har recept som vi ska prova pa sondag, det blir sakert bra. 

Nu ska jag forsoka borja med min laxa sa hejda, vi hors har pa bloggen, no more msn, skype or facebook 

and ohh, jag har varit har i mer an tva veckor nu, har inte atit en enda hamburgare, chips, pommes, pizza, tacos eller friterad kyckling an..

ett ohh till, jag drömde om dig inatt bjär, du fick fyrlingar(?) hahah!

Facebook status: out of business..

Min facebook är officielt avstängd (tror jag). Jag har prövat begära lösenords återställning flera gånger mer får inget mail. Kollade lite i forumen och det verkar som att detta inte är första gången, aj aj aj... Iallafall så är det sjukt störigt med tanke på att det typ är den enda kontakten/koll jag har med/på er därhemma, pga tidsskillnaden. HOPPAS att det löser sig men tveksamt... Är det någon som varit med om detta och vet hur man löser det är jag tacksam. Har startat ett nytt konto så bli vän med mig för jag pallar inte leta upp alla igen....
 
P.S Detta är PRECIS vad jag behöver nu

depp x10

Idag ar intgenting bra, skolan var kass, facebook har typ stangt mitt konto eller nagot, jag ar megaforkyld och pretty sure jag har feber och varst av allt Gretchen var tvungen aka till akuten for hon borja bloda... 

Ohh there's one good thing, rasterna ar korta och lunshen bara 35 min.. varfor ar det bra kanske ni tankar... Joo, har man inga vanner ar det skont for da ar det kortare tid att vara ensam..........

Måndagar, I really don't like 'em

Idag är det måndag, fast by the time ni läser detta är det förmodligen redan Tisdag. Idag har inte varit en bra dag. Låg inne med feteförkylningen imorse när jag vaknade och kände bara VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE meeen här i USA missar man huur mycket som helst om man inte går till skolan en dag och man måste ta igen allt så gick anyway. During 5th period när jag egentligen är Joey's TA gick jag till yearbook för att se hur det var, och jag har nu bestämt mig för att hoppa av franskan och byta till Yearbook. Yearbook är basically en kurs där man gör yearbooken, man fotar events och editar bilder i PS och gör layouten, kan nog bli riktigt kul. Gick till franskan och satt där en stund. Ms Rattet gick igenom adjekiv och vi fick också se världens lökigaste film om hur man böjer oregelbundna sådana. En kille på filmen sa en sak som jag tycker är värd att nämna för det var lite kul (bara lite dock)
   - If you see a handsome man, you can say un beau homme. If that he happens to be a she, you can say une belle femme

Anyway, blev inkallad till rektorn, efter 3 dagar bra jobbat Michelle! Nej men jag hade inte fyllt i a form about emergency contacts. (scared you mom, didn't I? ;) haha)

Nu på kvällen såg jag verkligen fram emot ett skypesamtal från bjär men när jag går in ser jag en kommentar som basically means that vi inte kunde prata ikväll, vilket sög, gjorde min dag ännu sämre (inte aaaalls för att du ska få dåligt samvete eller så nu bjär ;) ) men sen gick jag in på fejjan och då har kajsa skrivit att hon gjorde samma tabbe som mig, blev påkörd av en stillastående bil, WAY TO GO KAJSA! Då blev jag glad igen.

Nu ska jag göra min läxa........... och förresten, Grattis i efterskott Åsa!

Sweden x3

Idag har Sverige stått på schemat. Dagen började med att jag fick träffa en lovely lady som heter Christina. Hon är svensk men har bott här sen hon var 20ish. Hon är idag typ 60 något (skulle jag gissa) och har starat ett Swedish community med några vänninor, med dem som hon flyttade hit med.. De har en big fundraiser vid jul, typ som en julmarknad, längtar redan, hehe. Efter det pratade jag med familjen på skype, och sedan även med mina girls. Visade dem geten som då rymde, aj aj aj... Iallafall, det var trevligt att se och höra allas röster igen, även om vissa är mer dominanta än andra, ni vet vilka ni är ;) haha. Sen åkte vi till Ikea för att äta lunch, på något sätt blir man mer patriotisk när man inte är i Sverige. I Sverige skulle jag aldrig åka till Ikea och äta köttbullar med potatismos men här känns det som en självklarhet, skumt.


På Ikea:

Tvilling 1: Varför har du bara en krycka?

Jag: Jag behöver bara en...

Tvilling 2: Det är för att hon bara har brutit ena benet..


så cute! tänkte även börja ladda upp fler bilder och eventuellt Videoklipp. Här är några bilder från dagen och ett litet miniklipp! 

And ohh, jag pallar inte berätta om dansen idag heller, blir trött bara av att tänka på det, men det kanske kommer någon dag. Det var som Bahnhof 16 fast 10 gånger värre typ.......Möbeljätten IKEA (ha ha ha)
Grace, Dorel, Eli & SophiaFörsta gången jag testar videoklipp, hoppas det funkar ! Grace sa att jag bara fick visa den om jag sa till henne vad folk tyckte, so you have to let me know alright?
Mys i morgonrock innan läggdags...
Sophia, jag, Eli & Grace


San Francisco

Sitter hemma hos Gretchen och Mike och väntar på mat. I bakgrunden hör man någon konstig musik som G tror ska vara lugnande..

Idag har jag varit inne i SF med de tyska utbytesstudenterna och shoppat lite. De är nice, Celia och Alina hade med sina host-sisters också, Carson och Catlin. När vi skulle hem hade vi min typiska tur. Vi sitter på tunnelbanan och chillar plötlsigt börjar det lukta bränt gummi och vi stannar. Efter några minuter meddelar chaffören att något blivit fel på tunnelbanan och att tåget måste repareras... så med 11 blocks kvar och 15 min to go, lämnar vi tunnelbanan och börjar gå/springa. 11 blocks är för er som inte vet det, gaanska långt... När vi kom till färjestationen kunde inte Celia hitta sin biljett MEN vi hann med båten så det var skönt, precis när vi gått på stänger dörrarna bakom oss.

Verkar som folk gillar när jag lägger upp bilder (inte för jag gjort det så många gånger, men ändå) sååå here you goDet var med dessa som jag var i SF.
Från vänster: Jag, Sophie, Celia, Carson, Lisa, Catlin & Alina
På vägen dit var det som nästan varje dag, foggy. I Marin county (där jag bor) är det aldrig det..
Tog en milkshake på B&J, sa till killen att göra en god och boooy så god den var !
De hade även a big variety av smaker i pintfrom, en kosta typ 5 US dollars. (35-40 kr)
Köpte man fyra fick man dem för 4 US dollars (28-32 kr)
På eftermiddagen försvinner oftast dimman och så även idag, här ser ni the bay bridge
På Haight street såg vi även världens typ största hund, såg ut som en liten häst typ
Såhär stor var tassen jämfört med en människofot, typ en 39a
Avslutar med en bild på min host-mom, Juliana  från när vi satt på G's deckMAMMA OCH PAPPA, JAG KOMMER NOG INTE KUNNA SKYPE KL 18, JAG SKA TILL FARMER'S MARKET MED DEN SVENSKA LADYN !!!

knöäcköbroöd mejd källes kävijaaar

Idag har vatt en braaa dag! Började dagen med att gå upp 06.00 för att duscha och sen var det skypedejt som gällde. Lektionerna flöt på idag och jag fattade allt. During 5th period gick jag till Joey's rum för att vara TA. Då säger han att där är en lärare på skolan som är halvsvensk! Så vi gick dit och jag fick prata SVENSKA !!! såå gött.. Hans mamma flyttade hit during her 20's och tog med sig alla sina vänninor. Nu har de startat ett community med  massa aktiviteter, för svenskar ! Typ runt jul är där någon grej och lite sånt. Han berättade också att vi var tvugna att åka till IKEA så att Joey kunde få äta knöäcköbroöd mejd källes kävijaaar, so that's what we're doing tomorrow. Vi ska även bjuda hem dem på middag så jag får lite svenskar runt mig , yeay! Vet att jag itne åkt hit för att träffa svenskar, men det kan ändå vara skönt att få prata av sig every once in a while!
Efter att ha träffat honom gick jag till syon för att disskutera mina klasser. Jag funderar på att drop french och ta yearbook istället, vad säger ni? I need avice... Disskuterade det med min photo teacher Lauren som för övrigt är väldigt trevlig! Är glad att jag har henne i photo iallafall, och att jag eventuellt kommer att ha henne i yearbook.

As for tonight I'm going to the school dance! Det är Hawaii-tema... En av de tyska utbytesstudenterna frågade om jag ville gå med dem, berättar mer om det imorogon.. Hade en skypedate for tomorrow but she cancelled on me, men har en till med familjen, saknar er. Det händer så mycket så hinner inte känna efter hur jag mår, men när jag do, känner jag saknaden efter allt vanligt, typ som en torsdagsfika eller bara en liten ruta marabou.

Det är gött att skriva en blogg, bara få skriva av sig vad man känner och tycker (även om man inte borde publisera allt man känner alltid....) Blir jätteglad när jag får kommentarer så, kommentera haha.
 
Nu ska jag fixa mig så jag inte look like crap, har fyra av myggbetten i huvet KUUUUUL, ser ut som MEGAfinnar men anyway det är inget som (mycket) smink inte täcker..

Michi VS Mosquito

Okej jag har FETA myggbett.
Just nu står det 14-0 till myggan but that's about to change MOAHAHA


The second day of School

Idag var andra dagen i skolan och det var helt klart ett kliv upp i trädet för min del. Fler pratade med mig och jag fick massa komplimanger för min engelska och för att jag är så himla adorable (typ min syo som sa det) haha. Mitt schema ser FÖR TILLFÄLLET  ut såhär
1st period - No class
2nd period - Advanced Algebra, Mrs Tessano. En pretty nice lady, är som en kindergarden teacher, mullig och fin haha
3rd period - American Government, Mr DeNardo. Halv italienare, verkar vara trevlig, jordnära och resonable
4th period - Oral Rhetoric, Mr Franklin. Asskön dude, mellow, inte blyg. Idag intervjuade vi honom och han berättade om sin systers bröllopshelg, bröllopet var anordnat på en nudistresort och han kände sig väldigt ensam being the only one with clothes... (så han tog av dem efter de tre första dagarna haha) var även någon incident med en yogainstruktör i en pool som han shared with us....
5th period - Teacher's assistant, Mr Joe Stewart haha... gör typ läxor där
6th period - French 7 - Ms Rattet - smalaste kvinnan jag någonsin sett typ, om hon låg ner och man gick på henne skulle hon brytas på mitten. Hon ser ut att vara huuur tråkig som helst men är rolig och kommer med roliga uttryck som man inte förväntar sig från en 60+are.. 
7th period - Photography, Ms Bartone eller Lauren som hon föredrar vilket gör mig om möjligt ännu mer förvirrad när jag nu försöker lära mig att alla är ms, mrs eller mr.... anyway, vi ska börja med pinhole-photography which sounds like fun!

Idag på franskan, fick vi en såna frågor om frankrike (med alternativ) så var där en fråga om vilket frankrikes motto är. Då kom även denna frågan upp
Ms R: Vilket är vårt motto, i detta landet?
Class: .........................................
Ms R: Anyone?
Class: .........................................
Random Guy: Shoot 'em up?

Det var kul, now, I've got to do my homework

MAMMA OCH PAPPA JAG VILL PRATA MED ER PÅ SKYPE, 1600 SVENSK TID !!!! VET ATT DU LÄSER DETTA PÅ MORGONEN MAMMA OCH MORMOR SÅ OM DU VILL MORMOR KANSKE DU KAN RINGA OCH BERÄTTA FÖR MAMMA OM HON INTE SKULLE LÄSA DET!

The first day of School

Idag var första dagen i skolan och boyyy did I feel lonely. Man har ingen klass som man följer utan man har bara random klasser, typ som våra individuella val. Så där gick jag på kryckor i min ensamhet, eller ensam var jag inte för alla har rast samtidigt och det går typ 1500 kids på Redwood men ja...

Innan skolan börjar var alla Freshmens där, och jag för jag åkte med Joey så han visade mig runt till alla mina klassrum (igen) men det behöver jag för skolan är som en fyrkantig bagel där alla korridorer ser likadana ut. EXAKT likadana (värre än rönnes precis efter renoveringen)... Efter rundvandrigen var jag helt slut och benet gjorde jätteont så jag gick till nurse för jag har ingen klass 1st period... Tänkte att hon kunde ge mig en alvedon eller något men nej, hon får enligt California state law inte ge ut någon medicin alls och sen sa hon också att man inte får ha med sig egen medicin i sin ryggsäck, inte ens något som alvedon.. Då fick jag typ panik. Asså en alvedon? Man kan köra till närmaste typ ICA och köpa en burk med 500 i och ta hur många man vill men jag kunde inte få EN av henne, och på något sätt lät det på henne som att det var min skyldighet att veta detta... Har aldrig känt mig så liten, ensam och missförstådd i mitt liv.. Detta var INNAN skolan ens hade börjat på riktigt för mig... Klasserna gick helt okej, men man fick typ springa mellan för det är bara 5 min mellan klasserna.. Var itne så många som vågade prata med  freaket på krycks men förhoppningsvis blir det bättre....

And ohh, det finns fyra andra utbytesstudenter på Redwood, KUUL kanske ni tänker nu, buuut I would say not so. De fyra är alla från Tyskland och snackar tyska med varandra....


Ruby Walker Thomas

Jag har precis kommit hem från sjukhuset. Today's the birthday of Ruby Walker Thomas. Hon föddes 5.22 p.m och hon vägde 10 lbs and 2 oz! Det motsvarar ca 5,1 kg and THAT's a big baby girl! Mamma Gretchen och lilla Ruby är trötta men mår bra.Bilder

Okej, jag tänkte lägga till bilderna där de belong men insåg att det blir lättare att lägga in alla bilder i ett inlägg so here
you go.
Okej, den ser inte så lång ut men det var den, typ 10-15 meter, NO KRYDD
Det var med theese lovely people som jag spenderade gårdagen
Sånt skulle aldrig hända i Sverige (förrutom en gång på storgatan, utanför kyrkogården.. nöjd Ingrid? ;D ) vi gör hellre maskarna glada än våra grannar
Rosie, one craaaaaaazy dog
Tyckte denna var lite rolig, hon ser likadan ut som skylten (almost)
Megatomaterna I was telling you about, den vita längst ner till vänster, så stora är våra tomater hemma
GIGANTISKA plommon, ungefär lika stora som en tennisboll, maybe bigger.
Den här bilden är tagen uppifrån på den feta rullstolen jag fick på flygplatsen. Det gula är min ryggsäck, det bruna är min väska och det mörkblåa är jag, hehe

internet acess!

Joey har kommit hem vilket innebär att jag har fått tillgång till internet !!! Så från och med nu (eller ja inte nu men nästa inlägg...) kommer det även finnas bilder i mina inlägg! YEEEY! När jag uppdaterar så kommer jag förmodligen lägga in bilderna på de inläggen de tillhör, eller inte, vi får se, hehe.

Idag har varit en bra dag! Jag var sjukt seg till en början men sen frågade Tom om jag ville följa med dem och träffa några av deras kompisar och jag hade inget bättre för mig så jag joinade dem. När vi kom dit fick jag toasted bagels med cream cheese, och sen skulle vi shoppa. Vi var i en affär och de sa, pick out whatever you want and it'll be your welcomeing(?) present. Jättesnällt och så, synd bara att det var en megatantbutik med bara tantkläder, men Tom hittade en travel-fön till mig och annars hade jag behövt köpa en fön så det var gööööött !.. Sen åkte vi till en fancypancy restaurang och åt, är fortfarande mätt...

Ohh, såg the weirdest thing igår, utanför bestbuy (sån spara-pengar affär) stod den längsta limon jag sett i mitt liv.. Ofta man handlar på bestbuy om man har en megalimo? ( bild kommer he he )

At&t VS. T-mobile

Idag har jag forsokt fixa en mobil men det ar saaa frustrerande. De saljer typ endast mobiler med abonnemang och alla abonnemang ar tva ar langa. Jag ska inte vara har i tva ar... Sitter just nu och kollar vad som blir bast for mig, lutar mot en prepaid phone, hos at&t som jag kan ta med till Sverige sen for den har sim-kort. puhh, pallar inte riktigt gora detta finns FOR manga alternativ. 
Hade en intressant konversation med en saljare pa at&t, kallar honom X

X: Sooo, what part from Sweden are you from?
M: Skane, in the south
X: Ohh, that's close to a big airport... which one is it....
M: ....Cophenhagen?
X: Yeah that's the one, Copenhagen, in Norway!
M: Copenhagen is in Denmark...
X: No, it's in Norway, I'm positive!
M: Ooh okay..............

Just nu sitter jag bara har och kollar runder, snart dags att ga och gora nagot annat, hoppas alla har det bra!

Tidig hemgang, pa en fredag!

Hej igen, tva inlagg pa en dag, hur duktig ar inte jag? (mest till dig spralle) 
Jag ar fortfarande ganska jetlaged, kanns som jag varit uppe en hel natt, och enligt er tid har jag det, men har ar natten ung men jag ska snart sova. Sova tidigt, PA EN FREDAG. 

Anyway, ikvall har jag traffat Lexi och hennes van Kyle. Lexi kom och hamtade mig sen kollade vi en film och sa inte jattemycket sa jag trodde att det skule bli sant stelt som med Maria men icke. Efter filmen borjade vi prata och det tog lix aldrig slut, jag berattade saker om Sverige och sa. Sen kom Kyle, tror hon ar typ som mig. Snackar sjukt mycket, ar outgoing, och allmant NICE. (kanns som nice borjar bli mitt ord?) Anyway, vi la puzzel, 750 bitars men gav upp ganska snabbt och akte och kopte sushi istallet, det var yummi som Juliana would say. Efter det skulle Lexi kolla en sak pa sitt jobb sa v korde dit och Kyle och jag var kvar  sjalva i bilen. Det var g'o'tt och jag berattade mer om Sverige och typ saker som att jag inte atit P&J (peanutbutter&jelly sandwich) hon tyckte det var saaa konstigt sa hon sa det till Lexi och de bestamde sig for att de ska gora en sanna till mig typ imorogn, och mac&cheese, men vi far se hur det blir med det... 

Nu ska jag sova, it has been a looong day 


New student orientation

Hejhej. Klockan ar typ tva har och jag har precis kommit hem. Jag har varit pa new student orientation, vilket ar en rundvandring, mest for transfer students men aven for utbytesstudenter. dar var en utbytesstudent till, Alina fran Tyskland men hon sa inte sa mycket. Guiderna var elever som ska vara seniors i ar och de var jattetrevliga. En av dem, Lexi, var trevligast och hjalpte mig och fragade om jag ville hang out with some friends ikvall, that's NICE. Har namligen inga vanner annu, kanske inte sa onstigt med tanke pa att jag varit har i knappt tre dagar.  Sa vi far se, ska ringa henne sen och sa far vi se vad som hander. 

oh btw, jag ar saaa frutrerad over att inte prata svenska. jag gillar ju att prata mycket men ingen vill prata mycket svenska med mig har, forrutom geten och hunden. Hunden gillade inte aaalls mig iborjan, skallde pa mig och mina krycks. men nu ar hon lugn so that's nice

Update

Hej. dalig uppdatering I know, men mitt internet fungerar fortfarande inte. Nar det borjar funka lovar jag att det kommer bilder och fler inlagg men as for now far ni klara er, for de har en apple dator och jag forstar inte hur sanna funkar, alls... 

Igar var jag i skolan och pratade med counselorn om vilka kurser jag ska ta och sa, och vad det verkar som sa blir det English, American Government, Maths, Photography, French & teacher's assistant. 
Efter det akte vi hem till gretchen, min "moster" som ar saaa gravid. Hennes do-date var 11e men barnet ar val inte redo an. Hon ar precis som jag kommer ihag henne, fast hoggravid... Hon ar sa stor, folk fragar henne varje dag om hon vantar tvillingar. Vi var i en affar sa traffade jag en typ 50+are med feteuringningen sa jag bara ehhhw, sen kom jag pa att det var ganska internationellt, typsikt mig.

Idag har vi vatt och kollat pa hus med tom&bette-lee. De vill ha ett hus har i Cali, nara sina barnbarn. Jag tycker det kanns fett onodigt med tanke pa att de redan har fyra hus, OCH att de ar ute och seglar minst ett halv ar varje ar, men det ar ju upp till dem... Vi var ocksa pa en farmers' market, dar de saljer narodlad frukt och gronsaker och allt ar nice, plommonen var GIGANTISKA, ska lagga upp bild sa ni far se. Har aven atit Pluots, vilket ar en blandning mellan plommon och aprikoser, riktigt nice faktiskt. De har flera sanna har farmers' markets varje vecka hela aret, med farsk frukt och riktigt goda gronsaker. I could get used to this.  

Welcome to the united states of america

Hej. Jag ar framme nu, eller det har jag iofs varit ett tag. Jag landade i San Francisco vid halv 3 lokal tid (+ 9, you do the math) Nu ar klockan halv tio pa kvallen och jag borde verkligen sova. Jag gick upp kvart i 02.45 svensk tid och klockan ar nu vad, typ halv 8? Det har vatt en lang dag, satt bredvid en skrikande unge mellan london och SF men satt pa ett bra stalle sa forrutom det var allt bra. 
Joey hamtade mig pa flygplatsen och sen fick jag traffa en av hans foredeta studenter, Maria heter hon. Var sjukt stelt, ni vet hur det ar ibland och det var bara vi, da borjade jag undra vad jag gett mig in pa. Menmen det loser sig val.. blev inte ett sa kort inlagg som jag trodde hehe. Vi hors mer nar jag fatt internet!

PS. mamma och mormor, Tom&Bette-lee halsar, till er och de andra saklart!

hejdå Ängelholm

Nu är det inte långt kvar. All väntan är över och det är med blandade känslor som jag snart lämnar trygga Ängelholm och Sverige. Jag trodde aldrig att det skulle blir såhär jobbigt. Jag kommer sakna er alla men vi ses om ett år. Det enda som är kvar nu är att säga hejdå till min familj, knappt lönt att sminka sig med andra ord. Sa hejdå till mina girls innan idag och det var som om en liten del av mig stannade hos dem. Jag hoppas att ni finns här som ni funnits här det senaste året när jag kommer hem. Ni betyder så sjukt mycket för mig, jag älskar er.

Girls, girls, girls

Vet inte vad jag ska skriva förrutom att mina vänner är de absolut bästa. Igår när jag skulle säga hejdå till bjär så hade hennes föräldrar haft "fest dagen innan" så där var ett partytält. Dum som jag är köpte jag alltihop och när vi gick ut dit för att kolla "hur stökigt där var" öppnar de tältet och mina väns kommer ut :D Jag vet att folk bara öööööh (mitt ljud) jag visste ingenting bla bla, men asså jag visste verkligen inte. inget ALLS.
Allt hade arrangerats av mina älskade girls, hur ni lyckats fattar jag fortfarande inte och vad som bör nämnas är också att bjär bor så långt ut på landet som man någonsin kan komma. Typ världens ände, och att folk pallat ta sig dit är helt sjukt!
TACK TILL ALLA SOM KOM OCH GJORDE MIN KVÄLL, TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER OCH TACK TILL MINA GIRLS FÖR ATT NI ÄR SÅ HIMLA UNDERBARA!

Bilder kommer senare :)

Skype

Till alla er som inte redan har skype, fixa det nu. På så sätt kan ni både se och prata med mig efter jag åkt, GREAT I knoooow. 
Mitt namn på skype är:  Michibichii 

Sunny California, so close but yet so far

När man sitter här och kollar ut är det svårt att förstå hur det är möjligt att det kan regna såhär mycket men samtidigt vara  strålande sol på någon annan plats på jorden. Sol och värme känns långt borta, även om det för två timmar var klarblå himmel och strålande sol...

Idag är det lördag vilket innebär att det är bara tre dagar tills jag åker. Jag vill inte vänta, jag vill åka nu. Jag vill inte vara med om de kommande två dagarna. Jag vill inte säga hejdå till mina girls, även om det bara är för 10 månader... Kan man inte bara hoppa över att säga hejdå och åka ändå?...

Om en vecka...

Om en vecka är det en dag sen jag lämnade Sverige
Om en vecka är jag i sunny California
Om en vecka har jag träffat familjen för första gången (på tio år)
Om en vecka har jag lämnat alla här hemma och kommer inte att träffa dem på ett år
Om en vecka börjar mitt nya liv...

Cali in 10

Idag är det 10 dagar tills jag åker.... Tror inte att jag har insett att det här kommer att hända.
Det känns konstigt att veta att igår hos sagge var antagligen den sista gången som jag träffade vissa på typ ett helt år

Det finns så mycket jag vill göra och många jag vill träffa men på 10 dagar? Tiden kommer inte räcka till...  

RSS 2.0