Upp som en boll, ner som en pannkaka

Mitt humor var pa topp, jag alskar att vara med mig sjalv och som ett plus i kanten hittade jag en 20a nar jag var ute och gick, inte 20 kronor, 20 dollar, yaay. Det gjorde min dag, jag har aven aldrats denna resan. Jag ar numera 60+, gar ut och gar, aker langdskidakning istalet for utfor, har last en och en halv bok och idag har jag, tro det eller ej, borjat sticka. Sticka ar dock iiiinte min grej, borjade med 28 masker/or, slutade med 37... go michi.. Hade aven en diskussion med omie idag, eller hon borjade. Hon klaga sjuuuukt mycket pa obama och alla socialister, hon sjalv ar mega konservativ och republikan... Efter en lang stund kunde jag inte halla tyst sa jag borjade motargumentera, ingen bra ide. Men sa storigt nar folk ar trangsynta. Ena minuten snacka hon om hur javligt det ar att staten betalar underhall till ensamstaende mammor och att de ska klara sig sjalva, och att unga tjejer inte borde fa ha barn... Sen tva minuter senare havdar hon att abort och preventinmedel gar emot gud... ANYWAYYYY

Nu till pannkaka delen. Var ute och at idag, jag glomde min vaska, med min nyhittade 20-dollar bill i den.. och min planbok och min telefon. UNDERBART... Jag som inte ens fatt mitt kreditkort sen jag var tvungen att sparra det nagra veckor sen, men vi ska ringa dit imorgonbitti, de oppnar sju sa forhoppningsvis har de vaskan (sa fa inte panik mamma/pappa)

Nu nar jag logga in blev jag glad igen dock, nar jag for en stund glomde bort om vasksituationen, en tjej, Nathalie hade kommenterat att hon laser min blogg och att hon tycker den ar bra, yaaay nathalie! haha, nej men det ar faktiskt sanna sma kommentarer som gor det roligt att blogga, annars hade jag likagarna kunnat skrivit dagbok (vilket jag BTW forsokte gora har, skulle vara duktig och skriva vaaaarje dag, har skrvit typ 4 ganger?)..

En annan lite random sak. Utah ar mer som jag forestallde mig USA, nar vi akte ut och kaka lunch igar korde vi forbi nagra matstallen innan vi kom till restaurangen... PA RAD, donken, pizza hut, wendy's, sonic, KFC, Taco Bell, safeway och nagra till som jag inte kommer ihag. Inte konstigt folk ar feta har, and believe me, they are. 

UPDATE: Vaskan ar tillbaka, safe and sound.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad bra att du fick tillbaka väskan. Hade inte varit kul att bli av med den...

Hoppas att du har haft en fantastisk vecka! Håller tummarna att den andra resan också blir av.

Njut av tiden som du har kvar! Tiden går fort!

Kramar mamma

2010-02-20 @ 18:13:46
Postat av: bjär

jääklar fint hus!

2010-02-22 @ 22:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0